Dzieki Kuba, bardzo mi pomogłeś.
Dzieki Kuba, bardzo mi pomogłeś.
|
Żółte są dedykowane raczej to sportu, są bardzo twarde a czerwone nadają się do codziennej jazdy. Sam mam czerwone![]()
Sprzedam:
- przewód klimatyzacji S3 8L 8L5820741D,
- nagrzewnicę kompletną bez klimy do 8L.
Gumowe tuleje tylne wahacza oryginalnie od zewnątrz maja element metalowy. Na zdjęciach elementów poliuretanowych w przypadku tych tulej nie widzę żadnego metalu od zewnątrz. Jak to jest w rzeczywistości? Jak się montuje te tuleje? Bezpośrednio do wahacza?
124 Hp 277 Nm
Bezpośrednio i nie ma żadnego elementu metalowego na zewnątrz, ale w niczym to nie przeszkadza.
Mia? kto? z was do czynienia z takimi elementami ??
http://www.allegro.pl/item894510392_...oliuretan.html
Czerwone mia?em u siebie w poprzednim aucie, a jestem ciekaw tych zielonych.
Audi A3 8L VP - 192 KM 404NM by DynoSoft - SOLD
Audi A3 8L PD - 224KM 430 NM by COMPSport - SOLD
Audi A3 8P BKD - 216KM 435NM by DynoSoft - SOLD
VW GOLF 6 R20 CDLF - 350KM 445NM by COMPsport - SOLD
Audi S3 CJXC Sportback - 385KM 492NM by COMPsport - NOW
Wlasnie napisalem emaila do faceta czy ma takie zabawki do 8P... wyglada na to ze beda wytrzymalsze przy gwincie, sztywniejsze ale nie jak powerflexy, tam plaby wypadaly![]()
Bylo 8L 1.9 TDI 110@170
Bylo 8P 2.0 TDI 140@200/425
Jest honda civic 2.2 i-ctdi 220/450
plany - ...
czy przy gwincie takie elementy będą konieczne? na czasie kw var2 wjedzie i chciałem się na ten temat rozeznać, ponieważ jestem z niego zielony...
R-PERFORMANCE
A3 8L ATD - 241 KM 445 Nm @ TDi by było... 4B11T 388 KM 533 Nm@1.95 - @2.1 ???KM ???Nm
Przemo-car => Doloty, wydechy, montaż FMIC, customowe kolektory ssące i wydechowe, klatki bezpieczeństwa
Przemo-car na Facebook
Ochronne oklejanie karoserii aut, paint protection, zmiana koloru karoserii, myjnia parowa.
nie pamietam teraz czy var2 ma regulacje twardosci ? ja mialem powerflexa i strasznie bylo twardo w 8l, to przypomina ksztalt normalnych ( oryginalnych ) tulejek tylko z mocniejszego tworzywa, wiec podejzewam ze bedzie wytrzymalsze do niskiej twardej zawiechy a nie utwardzi dodatkowo auta jak pelen powerflex.
koniczne nie sa ale bardzo polepszaja trzymanie auta w zakretach, slalom itp.
Bylo 8L 1.9 TDI 110@170
Bylo 8P 2.0 TDI 140@200/425
Jest honda civic 2.2 i-ctdi 220/450
plany - ...
Ja mam KW var2, ma regulację twardości, przy poliuretanowych gumach jest mega twardo.
MaGGu widziałem że zakupiłeś te zielone tuleje. Jestem ciekaw jak się sprawują .
Założyłeś je już? Jak założyłeś to czy miałes jakiś problem z założeniem? Ja właśnie dzisiaj je kupiłem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)