|
nie mam pojecia czemu tak jest,sprawdzalem swoje auto,nie mialo zadnego wypadku wiec nie wiem po co ktos by mial zdejmowac deske. Nie wiem czy opcja,że odstaje od słońca jest wiarygodna.
u mnie jest identycznie . Myślałem że to sprawka pary osadzającej się na szybie
a jak przyglądałes sie temu bliżej to da sie tam to gdzieś wpiąć ?? bo ja jak tam nic nie wyczułem,dla mnie wygląda to tak jakby to sie odparzyło,czy odkleiło,nie wiem czy to sie przykleja czy wpina.
no własnie nie zauważyłem braku jakiegoś zaczepu.. w ogóle ciężko to zobaczyć bo od wewnątrz jak odegnie się tapicerkę to zasłania ona to miejsce a znów z zewnątrz wszystko odbija się w szybiemoim zdaniem sklejenie tego rozwiązało by problem lecz aby zrobić to tak jak należy trzeba ściągnąć deskę...
jak dla mnie szkoda prądu,żeby to wszystko ściągać.Pół dnia pracy i do tego maksymalne skupienie,żeby wszystko poźniej poskładać tak jak było i nie połamać plastików. Jak wymianialem przekażnik od kierunkowskazów to rozkręcałem środkową kolumne,tą co jest radio,żeby sie tam dostać i przy wypinaniu z zaczepów mało nie złamałem całej tej osołonki,bo żeby ją zdjąć trzeba ją troche wygjać,a po bokach była bardzo cienka,także jeśli byś sie decydował to najpierw poszukaj kogoś kto już rozbierał,czy nie miał po drodze żadnych problemów
jak byś w jakikolwiek sposób rozwiązał ten problem to napisz do mnie na priva jak wyszło
nic nowego nie wniose ale rowniez mam podobny problem mniej wiecej w polowie deski zaczyna odstawac a druga polowa elegancko pasuje. Szyba oryginalna nie wymieniana :]
Moze i to przypadek ale tez mam AGN
pozdrawiam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)