|
tak,kolego BlackWarrior u Ciebie idealnie można to sprawdzić,skoro masz do połowy to musisz koniecznie podpatrzeć co jest przyczynąi roziwać wszelkie wątpliwości
![]()
powiem tak z tego co widze to ona sie rozwarstwila na dwie czesci, wydaje mi sie ze dalo by rade ja podkleic zeby trzymalo. Spowodowane to moze byc niewatpliwie przez zmienne temperatury w aucie w lecie cieplo do tego sie klime uzywa w zimie zimno i sie ogrzewa skrajne temperatury i moglo sie cos takiego stac.
pozdrawiam
dalsza czesc sie trzyma dosc solidnieale mozna wyczuc reka miejsce gdzie rozwarstwia sie na 2 czesci. Ciagnac w zaden sposob nie bedenawet delikatnie
pozdrawiam
ja stawiam na to ,że to się przykleja. Bo jak na to patrzę to jakoś zaczepy mi tam nie pasują.
Czyli odstająca tapicerka nie świadczy ani o jej nieumiejętnej zmianie ani nic z tych rzeczy
Teraz pytanie jakiego rodzaju klej się do tego sprawdzi? Myślałem nad klejem do gąbki (np gdy naprawia się pęknięta gąbkę w siedzeniach) on nie wyżre delikatnego materiału itp. Ale jeszcze dowiem się dokładnie od kumpla który zajmuje się zmianą tapicerki itp a więc myślę że coś zaproponuje, a może nawet naprawi![]()
Z ta deska to faktycznie ciekawe, czyli podobnie jak z bablami na dachu, jedni maja, drudzy nie
ciekawe jest tylko to, ze z tego co zauwazyliscie , dzieje sie to tylko przy silniku AGN ?
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)