Wlasnie objerzalem rosysjki film pt. "Chernaja Molnija"
Fajnie sie oglada chociaz z deczka familijny klimat ma,latajaca czarna wołga rozwaliła mi konstrukcje
8.5/10
Wlasnie objerzalem rosysjki film pt. "Chernaja Molnija"
Fajnie sie oglada chociaz z deczka familijny klimat ma,latajaca czarna wołga rozwaliła mi konstrukcje
8.5/10
|
Ogladal ktoś film Enen ?
Jakie opinie ? Przymierzam sie do obejrzenia ale nie wiem czy warto...
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Sherlock Holmes- fajny, sympatyczny film, polecam!![]()
Getting away with murder!
Sherlock Holmes - bardzo ciekawyCały czas coś się dzieje. Napewno spodoba się osobom, które lubią filmy akcji z elementami kryminalistyki.
Daybreakers - niektórzy uważają, że to horror - podciągnąłbym to raczej pod gatunek thriller, dramat z elementami sc-fi. Może spodobać się osobom, którym do gustu przypadł Zmierzch >wampiry< hehe
The book of Eli - fabuła powtarzalna, akcja po apokalipsie. Z Denzel'em Washington'em spodziewałem się czegoś lepszego. Trailery też duuużo ciekawiej zapowiadały film. Generalnie szkoda iść do kina - jeśli ktoś już uparłby się żeby obejrzeć - to raczej film do obejrzenia w domuMoże nie przypadł mi do gustu, bo kończy się niespodziewanie - jakby był ucięty, brak końca fabuły.
Ale to tylko moje zdanie![]()
Ostatnio edytowany przez bafloo - 02-02-10 o 15:56
Siedem dusz - piękny film, wrażliwi wymiękną. Bardzo polecam !![]()
Kristallblau-metallic
Jazda samochodem z czterema pierścieniami w logo to nie tylko komfort ale także prestiż !
A mi się Ciacho podobało, można siąść wyłączyć mózg i nie myśleć co się ogląda![]()
"Kręgosłup diabła" - shit jakich mało, kiepska fabuła, mało akcji, może ze 3 momenty fajne na cały film.
Getting away with murder!
No szczególnie rola samego Willa jest niesamowicie realistyczna. Film z refleksją na samego siebie. Nie raz i nie dwa popełniliśmy parę błędów, mniejszych lub większych ale o następstwach nie myślimy - ten film jest o następstwach, tylko, że tych najgorszych.
P.S Początek filmu - zgroza jakich mało. I tak do samego końca mamy choć odrobinę nadzieji...
Jednym zdaniem, dobrze nakręcony, dobrze zagrany, genialna fabuła.
Dziki
Hurt Locker
http://www.filmweb.pl/f416984/The+Hu...pce+wojny,2008
Gdyby nie nominacje do oscara to bym go nie obejrzałFilmik rewelacyjny 9/10
Ogladalem Hurt Lockera chyba z rok temu i jak dla mnie to wielka nuda,
natomiast inna oscarowa produkcja "Up in The Air" to moim zdaniem perełka
zobaczcie soebie w jakiej kopii pojawil sie na sieci wczoraj tegoroczny zwyciezca gali oskarow :
http://hotfile.com/dl/27208526/42df3...iSiON.avi.html
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)