Dzieki kolego, sporo mi uswiadomiles.
Dzieki kolego, sporo mi uswiadomiles.
There's only one word you need to know. Low.
|
do podziekowań służy taki mały przycisk w rogu posta "pomógł"
ciesze sie ze byłem przydatny, pzdr.![]()
a czy lampa z urwanym zaczepem, typu
opłaca się?
tą co pokazałeś to nie warto brać, bo ona ma ułamany również ten bolec u dołu i w tym wypadu u doły by sie wogóle nie trzymała i latała.
Odpuśc sobie, jedynie na częśći ta lampa
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
opłaca, bo kupujesz zestaw, takie reparaturki i masz lampę za małą kaskę. Tu są urwane zaczepy także taki zestaw pomoże.
Jak ta lampa jest za małą kaskę to można w niej porzeźbić.
pzdr
reparaturki masz tylko do górnych uchwytów
a tu oba dolne są połamane, a lampa jest za 100zł na allegro do tego połamany plastik od silniczka
jak dla mnie nie warto bo dolnych uchwytów nie ma za bardzo jak naprawić, chociaż jeden jak by pomajstrował to by moze coś wymyślił
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Ok, dzięki za infopytam, bo akurat nie ogarniam co w lampach jest nie tak.
To sie zdarza w większościciężko jest spotkać idealną....ale nie gra to roli podczas użytkowania
trzeba z bliska na to popatrzeć...no chyba że dziury były znaczące. Co do urwanych zaczepów to z tego co wiem to górne można reperować
ale nie spotkałem się żeby ktoś dolne uchwyty reperował. Ja miałem spotkanie z jelonkiem i poszły uchwyty wszystkie przy prawej lampie...ze względu na zabrany dowód przez panów
musiałem w ciągu tyg znaleźć coś żeby odebrać dowód. Wybór padł na Tyce...nie jest aż tak tragicznie...ale wydaje mi się że jeśli ma się więcej kasy to preferuje ori
![]()
Ostatnio edytowany przez ravers_19 - 10-03-10 o 19:25
Co przez to rozumiesz ze nie jest zle? My z kolegą z forum zastanawiamy sie nad depo nowkami, ale czy tu na forum są ludzie zadowoleni z zamienników?
Co mam na myśli? Mam na myśli że efekt z jakim one świecą nie jest w 100% taki sam jak Hella. Jednak nie są aż takie złe jak to inni piszą na forum...zależy kto z czym ma do czynienia...Bo jeśli przesiądzie się z ori na H1-7 to na pewno będzie załamany heh. Dodam że wymiana lamp odmładza auto ze 2 lata minimumhehe
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)