Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwe by silnik po chiptuningu po wymianie przepustnicy wrócił do poprzednich ustawień?
Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwe by silnik po chiptuningu po wymianie przepustnicy wrócił do poprzednich ustawień?
|
To jak wyjaśnić spadek mocy po wymianie przepustnicy? Przed wymianą mial wyczuwalnie większą moc niż po. Chyba, że to przez przepustnicę bo ta co jes założona teraz różni się od wymienionej ostatnią literą w numerze części.
Ostatnio edytowany przez andrej211 - 10-04-10 o 13:08
trzeba sprawdzic czy masz dobrze ustawiona linke i czy otwiera sie przepustnica do konca. NIe ma mozliwosci samoczynnej powrotu do serii.
AXX - 445Ps
podaj numer zobacze od czego masz tą przepustnice![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
06A 133 063 A, wymieniłem na przepustnicę 06A 133 063 G
tego pierwszego w etce nie ma, a ten drugi jest napisane, że do AGU, więc jest ok.
Zobacz właśnie tą linkę, zdejmij rurę i nich ktoś wciśnie pedął gazu do końca a Ty patrz jak się przepustnica otwiera, może nie do końca i dlatego masz mało mocy
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Wiem, że go w Etosie nie ma bo sam sprawdzałem. Bardzo cięzko tą przepustnicę dostać. Linka jest w porządku. Przy montażu ustawiłem ją tak jak powinna być więc linka odpada. Może coś jest nie tak ze sterownikiem silnika?
Ostatnio edytowany przez andrej211 - 10-04-10 o 18:33
wymysliliście coś nowego niż te 193 KM w mojej srebrnej 140. Bo podlecialbym na korektę...w górę![]()
trx700xx,yfm700r,yfm450r...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)