Auto zrobione w CS Łódź
-turbo brd
-Dp 2.5 cala
-Modyfikacja oprogramowania
![]()
Auto zrobione w CS Łódź
-turbo brd
-Dp 2.5 cala
-Modyfikacja oprogramowania
![]()
|
wlasciciel zamienil turbo oryginalne na BRD dla 5PS wiecej ??
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
jeżeli to ten leon o którym myślę to zmienił dla prawie 20 bo stare turbo nie domagało![]()
Czerwień Antosiowa ??
ET: I OP-2008 17,17 / II OP-2009 r. 15,64 / III OP-2010 r.15,33 / IV OP-2011r. 15,27 / V OP-2012r. 14,56/ Spot 2014 Konstantynów / 2015 10 URODZINY![]()
A3--> A4--> A5-- > i nastała era SUV ... czarny i biały
Miro, pokaz mi leona 6 letniego leona z przebiegiem licznikowym 150-200tyskm, ktory po sofcie wypluje 195ps, zazwyczaj ten wynik jest 10-15ps mniejszy..
Dla mnie jest idealnie, taki był plan i został on osiągnięty.
5-10-15PS tu nie o to chodzi. Po programie w ARL wątpię, że występuję taka fajna "górka mocy". Od 3800-4500 auto naprawdę przyjemnie zasuwa, ciągle wciska w fotel i realne osiągi są zdecydowanie lepsze niż jakbyśmy mieli szczyt na 200KM i potem gwałtowny spadek. Wcześniej miałem program na 190 koni, właśnie taki, że ta moc maksymalna była osiągana na chwile i z perspektywy czasu stwierdzam, że auto nie jeździło jak na 190 koni przystało, niby tylko 10 koni, a różnica - szczególnie w górnych partiach obrotów, jest kolosalna.
Tak jak Jerzu mówi, ja zmieniałem turbinę jako część eksploatacyjną, nie dla tuningu i mega przyrostów, nie potrzebuję wyścigówki.A i tak jak na traktora zasuwa bardzo przyjemnie.
Ah, no i wzorem rozdań Oscarów chciałbym podziękować CompSportowi z Łodzi, za świetną robotę, dbałość o detale, bo poważnie, rzadko się widuje tak schludne spawy, a po odebraniu auta mogłem całować go w osłonę silnika, taki był czysty.
Na dowód wdzięczności:
![]()
no to dobrze że potwierdziłeśgratulacje
![]()
Niezły wynik , pogratulować![]()
jak to jeździ?
http://www.youtube.com/user/yiabol
jak się poprawi pogoda, to się pomierzy się.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)