Ciekawe ciekawe no ja to czekam na efekt koncowynapewno bedzie elegancko
pytanie jescze gdzie bedzie kierunek ??
Ciekawe ciekawe no ja to czekam na efekt koncowynapewno bedzie elegancko
pytanie jescze gdzie bedzie kierunek ??
|
TO NIE KARTONIK
to jesdt juz rzywica pokryta szpachlą wiec troszke robotey jescze wyruwnac szparki i bedzie gotowe
A kierunek będzie w żarówce od pozycyjnych 21W taka mała z motocykla![]()
pasuje bez większych Problemów ten wyszpachlowany element bedzie w koloze czarny polysk tksamo dolny plastik co jest w orginlanych grafitowy tez bedzie czarny ju8z nie dlugo dam malowania bo musze w sobote zrobic jescze jedna![]()
znalaz?em cos takiego
http://www.allegro.pl/item914144015_...a_naprawa.html
dla kogos kto chce dayline jak w najnowszych a6i cos co swieci mocniej niz zwyk?e diody domowej roboty
![]()
No nieźle jest to całkiem ciekawe rozwiązanie, ciekawy jestem jakby sie miała adaptacja tych diod w lampy z diodami od Depo??
Jakby tamte lampy miały takie diody to moze mialo by to rece i nogi.. co myslicie??
I made this
Było AUDI A3 8L-> jest AUDI A3 Sportback ->Bedzie AUDI ..
Jeśli zmodyfikujesz to tak ,żeby przygasały jako postojówki to czemu nie.
I jak tam prace bedzie efekt koncowy![]()
mam info z pierwszej ręki ze projekt na razie odkłada sie w czasie, z przyczyn zupełnie nie zaleznych i nie związanych z tematem
witam
Problem którego mialem unknąc jednak wystąpił
Jest problem ledy zasłonia 1cm swiatła soczewki diody moga miec 2 cm wysokośći te z A5 maja 3,2 cm to zadużo musze zmienic kocepcje motażu diody a już mi tak ładnie szło chyba jedyna rozsądną kocepcją jest motarz diody jak w a6 płaski pasek 2 cm wyskosci z paskowatej pleksi jutro moze kupie i pomysle to sposób zancznie szybszy i łatwiejszy do wykoninia i uniknie problemu słabych światełczeb asie jakość zebrac szkoda ze nie poszło
Może ktoś ma inny pomysł na zamotowanie diodów w a3 ori lapie xsenon Pozdrawiam
![]()
kurde to zalezy jaki efekt chcesz osiągnąć
bo mozna by zawsze zamontowac u dołu takie listwy paski jak są w nowych a6 ale w sumie to by bylo praktycznie to samo co masz teraz tylko trzeba by skrócic ale efekt podobny wiec bez sensu
a nie myslales zeby kupic uszkodzone lampy od modelu z 2008 roku i w nie zapakowac własnie te listwy? takie powyginane na około soczewki?
to juz druga opcja
te lampy od a5 są na pewno wieksze i wez to upchnij wszystko w lampie od a3
lampy od a5 mozna by pogonic na allegro i kupic cos zblizone rozmiarami
najlepiej i najmocniej to chyba ledy z a6 swieca:/
a mocno rozni sie lampa od nowej a3 od tych przed liftem? bo pewnie najszybciej to by pasowalo przelozyc srodek od nowej a3 do lampy z przed liftu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)