Więc wszystko jasne.Dziękuje wam bardzo.Jutro dzwonie do salonu w Poznaniu i zamawiam.
Więc wszystko jasne.Dziękuje wam bardzo.Jutro dzwonie do salonu w Poznaniu i zamawiam.
|
ale się upewnij w razie co![]()
Było: Mondeo MK 3 Turnier 2.0 TDCi, Mini Cooper S & Audi A3 2.0 TDI S-line, Audi A5 2.0 TDI S-line, Audi A4 Cabrio 1.8T S-line
Są: Audi A6 3.0TDI Quattro
Będzie: kolejne Audi..
Poznań Krotowski-Cichy cena 1320zł.za komplet.Dali rabat i wyszło 1.200zł.Nie szukam więcej zamówiłam i w środę będą.W piątek montaż.
I tak się ciesze bo dzięki wam 300zł na plusiepojechałabym na tym allegro że hej buhehehe
Tu masz po 800 komplet - n?wki - poprostu trzeba zadzwoni? i z go?ciem si? dogada? poza A...o - ju? kupi?o tu kilkaos?b z forum w tym ja.
http://allegro.pl/item1016608989_aud...diody_tyl.html
ale tak czy tak efekt ******szczy
2.0 TDI -> 201KM / 416Nm
Patrzyłam na to ale tam jest napisane że używane stan b.dobry a ja chciałam nowe.Ale dzięki za zainteresowanie.
Ciekawostką jest to że aż mi głupio dzwonić do ASO.Cokolwiek potrzebuje odnośnie zewnętrznej modyfikacji to widzę że mają problem ze zrozumieniem mojej wizji
Dziś też tak było.Gość latał po salonie i szukał jak te lampy wyglądają.Oddzwonił i powiedział że ledów nie ma tylko są na światłowodziePowiedziałam mu że ja tak je nazywam
Oczywiście powiedziałam mu że jak ktoś zadzwoni i zapyta czy zderzak od S3 sportback pasuje do A3 sportback to śmiało może mówić że pasuje
Mi powiedział kiedyś że nie hehe
To dzięki Wam wiem już tyle ile wiem.
Potwierdzam słowa naszego magika forumowego elektronika , być nowe , paczka jutro![]()
Panowie, co do samego montażu jak sprawa wygląda? Znacie jakiś zakład w okolicy Łodzi kto by się tym zajmował?
koledzy mógłby ktoś wkleić długie kodowanie do poliftowych lamp?
Golf IV 1.6 AKL 101PS -> 8L 1.9 TDi ASV 110@135PS -> 8P 2.0 TDi BKD 140@170PS -> BMW E90 M47M2 2.0d 163@193 PS Nareszcie AutomatMAN TGA 26.350 XLX E3 -> DAF XF 105.410 SPACE CAB E5
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)