Mogłabyś koleżanko zrobić zdjęcie tego grilla i wysłać mi na PW. Byłbym wdzięczny, może się dogadamy.
Mogłabyś koleżanko zrobić zdjęcie tego grilla i wysłać mi na PW. Byłbym wdzięczny, może się dogadamy.
|
ok musze zrobic foto i wysle
Do zdjęcia zderzaka będzie potrzebne podnoszenie samochodu???
I czym się różni przed i poliftowa atrapa...kształtem?
Bo muszę wyjąć i porządnie ją zamontować...
...to co we mnie tkwi...zostanie do końca moich dni...
...A3+A3=RS6...
Ja jak już to jedynie kupiłbym grill bez znaczka OOOONic poza tym ;p
Ewentualnie pomalować na czarno cały grill i też jest miód malina![]()
A ja poszukuję grilla poliftowego, ze znaczkiemMoże ma ktoś na sprzedaż ? Albo wie gdzie można kupić ? Bo na Allegro póki co nie mogę znaleźć...
Ostatnio edytowany przez oviev - 04-05-10 o 22:33 Powód: Automatyczne łączenie postów
...A3+A3=RS6...
No dokładnie Oviev, przeszukałam juz chyba cały Internet... W tej chwili mam jakiś chyba nieoryginalny, bez chromowanej ramki i w dodatku ma 5 poprzeczek... Taki już był jak kupiłam autko, wcześniej się na tym nie znałam i nie zastanawiałam ale teraz wiem, że chcę go wymienićAle jakbyś chciał swój wymienić na inny, jestem chętna żeby go odkupić
![]()
team WLKP
Ja zostawiam ORI...dobrze wygląda na tle srebrnej 8L...jeżeli chodzi o Twój kolor...hmm kwestia gustu...proponuje byś się pojawiła ze swoim samochodzikiem na następnym SPOCIE...gdy Maugo wróci z wojaży to ustalimy termin i miejsce... wówczas zobaczymy i doradzimy...
![]()
...A3+A3=RS6...
Mahtalie (04-05-10)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)