dla Ciebie zawsze![]()
dla Ciebie zawsze![]()
AXX - 445Ps
|
robicie softy do wynalazków typu Mitsubishi L200, silnik 2.5 TDI 136KM 2005 rok?
jaka cena i przyrosty, może być na priv![]()
Ostatnio edytowany przez tomow - 19-04-10 o 19:05
A ja mam pytanko, bo wiem, że u Skapola robiliście podobny projekt, tyle że tam było 1.9 PD na 2.0. Jaki jest orientacyjnie koszt swapa VP na 2.0 BKD? A może jakiś inny przyzwoity 2.0/1.9 da radę włożyć do 8L z potencjałem min. 250PS? Bo póki co mam w głowie tylko ARL i BKD. Co się bardziej kalkuluje?
Ostatnio edytowany przez netes - 28-04-10 o 13:26
Orientujecie sie moze ile mozna wyciagnac bez kucia z seryjnego A4 2.0T Q 200KM w automacieMowa o modelu B7.
W jakich cena kształtuje się CHIP w waszej firmie do Audi 1.9TDI ALH 110KM ? Oraz ile mocy dzięki temu przybywa?
PRzegladnij ten temat od poczatku i masz odpowiedz !
.......
Witam CompSport.
Planuję podnieść moc mojej a3 1.9 TDI 110KM na okolo 180-190KM. Liczę się z wymianą sprzęgła, pompy, IC oraz pewnie turbiny. Czy to wszystko co będzie konieczne? Ile taki zabieg będzie kosztował? oraz jak to wpłynie na żywotność silnika? Proszę o odp na PW, dziękuję![]()
witam! mam problem, muszę wymienić silnik w moim audi a3 1.6 (1997)...
jakie dane silnika są mi potrzebne do szukania? rodzaj silnika (u mnie na silniku i na tabliczce w bagazniku pisze AKL) czy cos jeszcze?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)