Cześć Mam takie pytanko- jeżeli sprzedaję samochód to czy MUSZĘ sprzedać Go z ubezpieczeniem OC ?
Pytanie może głupie ale chciałbym się upewnić.
Dzięki.
Cześć Mam takie pytanko- jeżeli sprzedaję samochód to czy MUSZĘ sprzedać Go z ubezpieczeniem OC ?
Pytanie może głupie ale chciałbym się upewnić.
Dzięki.
|
Ubezpieczenie OC jest przypisane do samochodu i w związku z tym jeśłi sprzedajesz Auto to automatycznie sprzedajesz je z ubezpieczeniem OC. Nie ma innej możliwości.
Ale koledze chyba chodzi o to jeśli sprzeda auto nie oplacajac wczesniej OC![]()
Panowie a ma ktoś 1,8 ubezpieczony w PZU?? chodzi o OC. Ile płacicie i przy jakich zniżkach??
musze samochód ubezpieczyć i myślę nad PZU! mamka ma 1,6 w MTU i niecałe 300 w MTU 12.2009 płaciła!
A co za problem zadzwonić i zapytać w PZU? Albo nawet zamówić rozmowę? Tak najlepiej porownac ceny.. mi np wyliczyli w róznych TU od 450 do 1600zl!!
Potrzebujesz reklamy? Daj znać!
https://www.facebook.com/AgencjaDecoPark/
Sprzedając samochód gościu dostaje twoje ubezpieczenie - ale im szybciej przerejestruje (urzędowo 30 dni) i zawrze swoje ubezpieczenie na twój były samochodzik - tym szybciej ty powinieneś dostać zwrot z niewykorzystanego ubezpieczenia od ubezpieczyciela. Ty w sumie powinieneś iść z umową sprzedaży do U komunikacji i do swojego ubezpieczyciela by wiedzieli ( w sumie nie wiem czy tak ludzie robią ale dobrze przypilnować swoich spraw) Ja tak zrobiłem i dostałem zwrot z polisy.
A co do PZU - to zapraszam z pytaniami do mnie - wyliczymy najkorzystniej( poniżej link do stronki)
Ostatnie słowa pasażera:
- Jedź, prawa wolna.
Mam numer polisy w AXA jak by ktoś chciał skorzystać ze zniżki prosze o PW
ET: I OP-2008 17,17 / II OP-2009 r. 15,64 / III OP-2010 r.15,33 / IV OP-2011r. 15,27 / V OP-2012r. 14,56/ Spot 2014 Konstantynów / 2015 10 URODZINY![]()
A3--> A4--> A5-- > i nastała era SUV ... czarny i biały
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)