|
Noo i wszystko jasne ;D zestawik poliftowych reflektorów z TYCa już idzie, w takim razie pora na xenon i chyba jednak zdecyduje sie na 4300K no i faktycznie H1 - bo chodzi przecież o światła mijaniadzięki bardzo za pomoc chłopaki!
"Prędkość jeszcze nigdy nikogo nie zabiła. Nagłe zatrzymanie to jest to, co cię pozbawi życia"
Nie popadaj w skrajnośćJa mam 6000K i jak popada w nocy to jest tego światła znacznie mniej, ale nie od razu, że nic nie widać. Ale przy dłuższej jeździe w deszcz trochę to męczy oko. Ogólnie ja też gdybym kupował jeszcze raz Hidy to wziąłbym barwę 4300 lub 5000K. 6000 to już trochę za dużo.
A czy jeszcze od kogoś mógłbym dostać potwierdzenie zeby kupić HID H1 do lamp poliftowych a nie H7? Bo nie chce kupić złych. Większość opini kieruje sie na H1 ale jednak nie wszystkie ...
"Prędkość jeszcze nigdy nikogo nie zabiła. Nagłe zatrzymanie to jest to, co cię pozbawi życia"
w twoich lampach masz miec h1, bo h7 są to światła długie.
There's only one word you need to know. Low.
ja zadam pytanie: TYC czy DEPO? ja jestem za TYC, ale jak szukam po allegro, to mowią sprzedawcy, że wg mają jedne i drugie i bardziej depo polecają (kilku sprzedawców na allegro). Do tego, z forum a4 klub pe el czasów, kiedy mialem avanta, chwalili sobie depo... hm?
There's only one word you need to know. Low.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)