ale go obijają
ale go obijają
TYLKO AUDI
|
hehe matołki , nie ale szybcy i wściekli , mega nielegalny wyścig , są trendy ,mają BeeMWe. Laski w remizie szaleją na widok i zapach spalonego kapcia i sprzęgła i spojlerów po sam asfalt - obowiązkowo obdartych.
Cóż to odwieczna walka z Calibra Teamem
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
PFff, dobrze im w ogóle ich nie żałuje, totalny debilizm
A ilu z nas tak jeździ?? Może oni dzięki temu już nie będę w ten sposób szaleć na drodze. Może ich to coś nauczy.
Co do posiadaczy BMW - dlaczego dużo ludzi pała do nich taką nie chęcią. Ludzie w Golfach, Tico, Audi itp też tuningują fury. Też jeżdżą w dresach, też popisują się. Każdy ma swój pomysł na życie jak i na wygląd swojego auta. Gdyby wszyscy wyglądali tak samo czy ten świat nie był by nudny.
To że się zderzą było do przewidzenia .
Znam fajny kawał o burakach w BMW od mojego szwagra który właśnie jedzi tym autem
"Sposób na ciepłego buraka?
-Wrzucić do BMW granat i gotowe"
Wiesz ,nie chodzi tutaj o ludzi którzy BMW jeżdżą ale o raczej ich sposób jeżdżenia, popisywania się i myślenia o sobie. Myślą "mam BeeeeMmmmmWuuuuu i jestem zaje@@@@y, który kołek mi podskoczy do mojej bememy?" Ważne,żeby jezdzić z rozwagą i nawet w tedy dresy wydają się milsze xD
nie chodzi tu o problem samej marki bo ona jest naprawdę dobra tylko bo ludzi którzy najczęsciej nie bardzo są w stanie sobie poradzić z mocą auta oraz tylnim napędem - tym bardziej mowa o starszych wersjach bez kontroli trakcji.
Duża moc+brak umiejętności=wypadek
i jeszcze fakt nagonki medialnej - czemu publikują wielkie sensacje "wypadek , bmw , młodociany , pijany" a nie "stary, mercedes, zasnął" ?
Ostatnio edytowany przez KiTo - 21-06-10 o 11:51
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
stereotypowe myślenie. dresiarze zdarzają się w każdej marce, nie tak dawno temu widziałam w 8L tlenionego na świński blond chłopaczka, który nie jechał zbyt rozważnie i gdybyś go zobaczył na ulicy bez auta, stwierdziłbyś, że zapewne jest posiadaczem BeeMWe... w Mercedesach też się zdarzają kretyni - gówniarze, którzy pożyczyli samochód od tatusia i myślą, że są królami szos.
Best ET: 14.764@1/4mile
z serii o BMW, to jest moja ulubiona produkcja:
pozdrawiam,
hylu
-------
myspace.com/fasterforward
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)