|
Tu są dwie wersje. Nie wiem która będzie działać u Ciebie :/
Kod:http://peb.pl/pozostale-programy-nawigacyjne/266177-rapidshare-ppc-google-navigator-3-0-a.html
Jest więcej pulpitów (o 2 wiecej), "live wallpapers" - tapety mogą być animacjami itp., nowa galeria (widok 3d, taki cover flow), nowe widgety i kilka zmian w wyglądzie.
Zaczynam się zastanawiać czy nie sprzedać mojej e52 i zmienić na jakiegoś Andka tylko ten czas pracy na baterii... :/
Ostatnio edytowany przez Adkinson - 24-06-10 o 18:14
Hell ain't a bad place to be.
jako navi plecam http://forum.android.com.pl/showthread.php?t=6743 mam, jechalem na tym, jest ok![]()
.......
There's only one word you need to know. Low.
Zalecam wgranie 2.1 Andka ze względu jeszcze na to, że na nim nie muli klawa przy wpisywaniu tekstu, szczególnie sms'ów, usunęli ten problemW ogóle polecam Handcent SMS do sms'ow i HTC_IME mod'a do pisania sms'ow i ogólnie wprowadzania tekstu, zastępuje oryginalną klawiaturę, jest świetny, dostosowuje się do Twojego stylu wciskania "klawiszy" na ekranie.
Jako nawigacje ja używam Sygic Mobile Maps i jestem zadowolony, ale najlepiej przetestować samemu i wybrać coś dla siebie...![]()
Granat A3 Erbi'ego
--http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?p=593622--
"The fear of the death is far more scary than the death itself."
a ja wszystkim polecam nokie e71 baardzo fajny telefon, miałem już mnóstwo telefonów jest to mój drugi bzik pierwszym jest A3 oczywiścieE71 jest to bardzo solidny, dobrze spasowany i najlepiej dopracowany telefon z jakim miałem do czynienia. Klawiatura qwerty jest mała ale parę dni zabawy i nie ma problemu, do tego nokia wypuściła darmową nawigację na ten model
malina
dokładnie e71 na prawdę fajny telefonikteraz sprzedaję Aino i biorę e72
![]()
Ja ostatnio zmieniłem fona z K800i na E52 i... zawiodłem się.
Navi ovi maps jest, ale dość kiepska - nie ma co porównywać bazy miejscowości i siatki dróg do np. Targeo (Automapa). Ja mam jeszcze ten problem, że często muszę zrestartować telefon, żeby złapać fix GPS. Dla mnie całe to navi to raczej mało przydatny bajer, bo z takiej 'manualnej' wersji korzystałem i w K800i (Google Maps).
Aparat foto jest beznadziejny porównując do dużo starszej konstrukcji K800i.
Słaba wibra.
Instalowanie nowego softu pod Symbiana spoza oficjalnie podpisywanych źródeł jest dość uciążliwe - pod tym względem Android radzi sobie ponoć dużo lepiej.
Poza tym prawie zawsze mam telefon w kieszeni spodni i w związku z tym zaobserwowałem śmieszny feler. Jeśli wciśnie się jakieś klawisze numeryczne podczas odbierania telefonu z zablokowaną klawiaturą, to po zakończeniu rozmowy klawiatura automatycznie się blokuje i widzi się na ekranie wciśnięte symbole. Kiepsko pomyślane.
Brak minutnika dostępnego z głównego ekranu, jak było to w starych Nokiach (nawet jeszcze S40).
Kiepska jakość rozmów w obie strony.
Niewątpliwym plusem jest bardzo dobra bateria (5-6 dni to żaden problem) i to jest główny powód, dla którego nie wrócę już do tamtego SE, ale telefon absolutnie nie zachwyca.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)