|
witam czy mozna cos wykrzesac z golfa IV 2.0 benz program cos da czy nie zawracac sobie tym głowy
AGU
Witam. Robiłem kiedyś u was program, i podobno przestawialiście mi wtedy kąt synchronizacji ( bo miałem zły). Zmieniałem teraz rozrząd i ustawiłem go na 0. Nie miałem możliwości sprawdzić jak było przed wymianą, bi mi się rozsypał napinacz, więc nie miało by to sensu. Teraz mam wrażenie, że przed wymianą silnik był "żwawszy". Mój silnik to AJM. I tu chciałem zapytać czy takie ustawienie jest prawidłowe, czy raczej przesunąć lekko na -??
Witam. Z silnika BMW e46 330D skrzynia manualna. Seryjnie jest 184km i 400nm. da rade wyciągnąć 250km i 500nm ??
A3 1.8 AGNSprzedany. Jest 1.9 TDI ARL 4x4
Ostatnio edytowany przez CompSport - 27-07-10 o 20:55 Powód: Automatyczne łączenie postów
AXX - 445Ps
Witam,
czy CompSport chipuje rowniez w Bielsku? Interesuje mnie chipowanie dwoch aut 13-14. 08. 10.Jesli jest gdzies poruszony ten temat, to prosze odeslijcie mnie do niego. Ja niestety nie znalazlem...
Miko1 (01-08-10)
Dzieki za info.
Witam
A jeżeli chodzi o archaiczny sprzęt typy 1,9TDI AGR 90km
Przy przebiegu (prawdopodobnym) 180tys, jest możliwość podciągnięcia mocy do 110-115PS bez większego ryzyka?
jezeli tylko silnik jest sprawny to nie widze przeciwskazan.
AXX - 445Ps
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)