czegos takiego jak Miro napisales raczej nie mam.. przynajmniej nic na to nie wskazuje ze tak jest. jesli chodzi o poziom plynu.. jest troche powyzej poziomu ? to zle ? mechanik mi powiedzial ze lepiej troche wiecej wlac, a on jak bedzie za duzo to sam "wypluje"...?
no i sprawdzilem to..rok temu przed identycznym problemem wymianialem rowniez termostat, czujnik i plyn.. wiec teraz jest to samo.. czyli na bank ma to cos wspolnego z termostatem lub plynem chlodz. ale co ??
EDIT:
widze ze nie za duzo osob mialo podobne problemy bo nikt sie nie udziela![]()
dzwonilem do mnostwa serwisow zeby przynajmniej umowic sie na sprawdzenie cisnienia.. ale u mnie w okolicach to jest masakratydzien oczekiwan i jeszcze tacy nieogranieci ci serwisanci..:/
ale sluchajcie, wpadl mi taki pomysl: czytalem gdzies ze sa dwa czujniki cisnienia, czy to prawda ? jeden sie uruchamia od razu po wlaczeniu silnika jesli jest problem a drugi po przekroczeniu 2000 obr/min.. i wlasnie mi sie kontrolka swieci po przekroczeniu tych wlasnie obrotow.. wiec mozliwe ze bedzie cos nie tak z tym czujnikiem.. i teraz majac na mysli to ze rok temu mialem podobny problem a po chiptuningi sie on skonczyl, wpadl mi pomysl ze tam przeciez chlopaki odlaczali akumulator ! czy moze to miec cos wspolnego z tym czujnikiem ?? w sensie ze po odlaczeniu robi sie reset ? nie wiem jak to dobrze nazwac, ale moze tak sie wlasnie dzieje.. co Wy na to ? warto sprobowac ? tylko nie wiem jak dlugo moze byc odlaczony i jak sie do tego zabrac... bylbym wdzieczny za jaka kolwiek pomoc..