sa ustalone dwa terminy w tym tygodniu.. sroda i czwartek.. lista zapiosanych jest w pierwszym poscie.. nie ma terminu na przyszly tydzien
sa ustalone dwa terminy w tym tygodniu.. sroda i czwartek.. lista zapiosanych jest w pierwszym poscie.. nie ma terminu na przyszly tydzien
Ojca oszukasz. .matkę oszukasz. .ale Kaliego nie oszukasz
|
Pozdrawiam
Kevin
K-SYSTEM - Kompleskowe usługi detailingu samochodowego- Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1
Ja niestety wylatuje z dnia jutrzejszego bo ojciec trafił do szpitala i muszę w firmie siedzieć. Dało by się mnie przenieść na termin w przyszłym tygodniu? Bardzo bym prosił, losowa sytuacja.
nie ma terminu na przyszly tydzien.. nikt z zadeklarowanych wczesneij sie nei zglosil wiec nie mozemy organizowac osobnej grupy.. musi zostac tak jak jest
No to trudno się mówi![]()
no ii po raz kolejny sie okazuje ze krowa ktora duzo muczy malo mleka daje..Komono byles najaktywneijszym spamerem tego tematu![]()
Owszem byłem taką krową ale co mam zakład dla zabawy zostawić?. Sytuacja nie zależna ode mnie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)