Zacnie się prezentuje![]()
Zacnie się prezentuje![]()
Masz prawo do własnego zdania
Inni mają prawo mieć je w dupie
BYŁO
1.9 TDi AHF 150KM 320Nm
JEST
A4 B6 1.9 AVF 160KM 350Nm
|
No wyglada gruubo, ciekawe jak na żywo sie prezentuje??![]()
I made this
Było AUDI A3 8L-> jest AUDI A3 Sportback ->Bedzie AUDI ..
good job![]()
rewelacja
There's only one word you need to know. Low.
Super sprawa
Ja właśnie biorę się za rozklejanie pierwszej lampy z A5 i robię podobny projekt
Brawo za pomyslowosc i zdolnosci techniczne.
Sam wyglad srednio mi sie podoba, nie lubie takich przerobek.
Bez urazy ale troche mi to smierdzi passatem z ledami doklejonymi na zderzaku.
Jak juz wstawiac to ori a3.
PS. Ja sam mam pseudo SF wiec moze nie powinienem sie wypowiadac![]()
pozdrawiam,
hylu
-------
myspace.com/fasterforward
Co ten projekt ma wspólnego z pasatami z ledami w zderzaku? Hybryda na oryginalnych częściach. Jakość na pewno nie jest niskim poziomie.
No i masz pseudo SFjoke
Moim zdaniem bardzo udany projekt, myslalem że bedzie gorzej, ale wyglada lepiej niż lampy poliftowe a3(przynajmniej takie są moje odczucia)
I made this
Było AUDI A3 8L-> jest AUDI A3 Sportback ->Bedzie AUDI ..
Dla projektu szacun, wiadomo.
Ale nie lubie skladanych koncepcji. Tak samo nie pdoba mi sie wkladanie lamp diodowych a6 avant do a4 avant. Jak takie ato widze na drodzie to po prostu mi to nie pasuje
Ale ja tak po prostu mam![]()
pozdrawiam,
hylu
-------
myspace.com/fasterforward
tak akurat sie składa ze ten pseudo SF jest ładniejszy niż ten mały pełny grill...
kto nie jest znawcą aut to wogóle nie poznaje z odległości półtora metra ze tam są doklejone chromowane listewki, kumpel tak samo w srebrnym sobie zrobił że ramki pomalował w czarny mat i ten środek zderzaka też w czarny mat i to dopiero wyglądało gruubo
a nie tam jakiś śmieszny mały pełny grill który ma imitować a6 a8?
w przed lifcie grill jest kilka cm szerszy od pełnego, i jeśli jest ładnie zrobiony to wygląda świetnie i mówcie sobie co chcecie...
To taki OT
a wracając do tych ledów, szkoda ze zostawiłeś szparę w lampie od strony błotnika:/ to jedyny mankament tego projektu:/
bardzo ladny efekt
Ile zajmuje czasu zrobienie takiej lampy i podlaczenie tego by jakos dzialalo ? no i koszta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)