zapinasz bieg bez sprzęgła i dodajesz odpowiednio gazu (efekt podobny jak strzał ze sprzęgła ale bardziej szkodliwy dla moto)
zapinasz bieg bez sprzęgła i dodajesz odpowiednio gazu (efekt podobny jak strzał ze sprzęgła ale bardziej szkodliwy dla moto)
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
|
Polecam www.stuntpoland.com ale uprzedzam, że ciężko tam się wbić to raz a dwa ciężko wczuć się w specyficzny klimat. Ale jak już się uda to miejsce godne przesiadywania godzinami, godne wspólnych wyjazdów w Polsce i treningów na pasie.![]()
PRZEWODNICZĄCY KOMISJI DS. AFER KLUBOWYCHJak się bawię to się bawi ze mną cały świat...LS rulezzz...
Jest Subaru, jest Impreza!
Nie ma bata, żeby przy wbijaniu z 1 na 2 bez sprzęgła Cię podniosło na tyle, żebyś walił piękną gumę. Owszem dźwiga jak dobrze wbijesz ale to jest baaardzo mało
Stunt mnie nie kręci. Maszyna musi być "oszpecona" i masa przeróbek. Fajnie pooglądać ale szczerze kręcą mnie bardziej szybkie gumy niż kulanie się w pionie z prędkością 10 km/h.![]()
Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?
Oj jest jestJeżeli trafisz na obroty i odpowiednio odciążysz przód to w przecinakach idzie piękna guma. A co do powolnego dodawania gazu na 1ce to moje r6 (nie wiem jak f4) jest bardzo czułe na ruchy manetką i na początku trudno mi było utrzymać pion na tym biegu, a na 2ce nie miałem tego problemu.
od 10 lat śmigam na moto i tego jeszcze nie widziałem. szukaj filmu na jutjubie
A z dodawaniem gazu - wiadomo, że 2ka lżej reaguje na gaz. muszę poćwiczyć na tej dwójce. zerwać go ze sprzęgła.
Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?
Chyba będę musiał nagrać swój![]()
Tak samo mam r6 no i na 1 jest dosyc czula na manetke ale za to latwo idzie na kolko
Panowie i Panie! Dzisiaj do Radomia na tor, koło poludnia ktos sie wybiera? Ostatnie podrygi lata! Trzeba to wykorzystac jak moznaJa lece, moze znajdzie sie chetny na doczepke? :>
to na koniec sezonu i mnie się jeszcze może uda karnac bo pod domem świeży zakup Honda Shadow VT750 C2 American Classic Edition 2001 wygląda tak i robi dużo hałasu http://images38.fotosik.pl/336/bfd9f73b3e7dfa2amed.jpg
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)