Rożnie jest z tymi przeglądami. Jedni mają znajomych i przechodzi inni cos zapłacą i tez przejdzie. Ja mam atrapę kata i przechodzi.
Rożnie jest z tymi przeglądami. Jedni mają znajomych i przechodzi inni cos zapłacą i tez przejdzie. Ja mam atrapę kata i przechodzi.
Mężczyźni są jak dzieci, tylko ich zabawki są coraz droższe
Pierwszeństwo ma ten kto ma autocasco
|
mi nigdy nie sprawdzali poziomu spalin, zresztą nie wiem ile w tym jest prawdy ale podobno w dieslach podpinają tylko dymomierz... Jeżeli się mylę proszę o poprawienie mnie...
Ja nie mam katalizatora i problemów z przeglądem nie miałem. Spalin nikt mi nie badał...
matisnh
o czym ty mowisz
ty im dajesz stófke a oni wjezdzaja na kanal porusza kierownicą sprawdzi numery hamulce mi osobisice sie nei zdarzyło żeby nawet ustawienia reflektorów sprawdzal ;/ może puknąć kluczem w puszke z wybebeszonym katem i tyle.
jedzie hamuje papiery ok dawaj sófke i do zobaczenia za rok![]()
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
Panowie Ja specjalnie pojechałem do znajomego na diagnostykę żeby podpiął analizator. I okazało się że zmieścił się w dozwolonych granicach toksyczności i zadymienia. 2 razy sprawdzał bo uwierzyć nie mógł![]()
Zadnej roznicy nie widze w spalaniu i w głosnosci. Jedynie lepiej wkreca sie na obroty![]()
No tak ja w 1.8T AUM mam 2 sondy 1 przed i jedna w kat. co z tą w kat. trzeba zrobić gdy wytne go i zastąpię strumienicą??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)