|
Właśnie wymieniłem w 2.0TDI Varte 72Ah, która była od nowości około 6 lat na CENTRA PLUS - CB740 - 74Ah - 680A. Po wymianie i odpaleniu żadnych problemów z błędami , radio również działa.
co powiecie na akumulator firmy Magneti Marelli miał ktoś styczność z takim akumulatorem? podobno produkuje je firma centra.
Wymieniłem akumlator na Centre Future 64 jak narazie B.Dobrze sie sprawuje
AGU
Cześć,
Kupiłem niedawno A3, 1.9 TDI po uderzeniu, 2001r. Dostał właśnie w lewy przód. Teoretycznie akumulator nie ma żadnych odprysków itp., aczkolwiek coś nie za bardzo chce palić na nim, więc czeka mnie jego wymiana. Jaki polecacie?
Dodam, że z wyposażenia mam subwoofer orginalny + Navi (to tak z prądożerczych urządzeń).
Dosłownie 10 minut temu podchodze do auta, pilot coś nie działa, otwieram kluczykiem, klucz w stacyjkę - zero reakcji... Dupa zbita... Za godzinę odpale od ojca "na pożyczkę" ale raczej z tego aku za dużo nie bedzie. Coś takiego dla mnie by się nadało?
Akumulator Bosch S5 0.092.S50.050 S50 05 242x175x190 63Ah, 610A, L-
Coś innych firm polecacie?
1.8T i nic więcej
Najlepiej bym celował w Centre Future, lacznie 3 lata gwarancji z pakietem Assistance.
Jak narazie akcja "reanimacja na pożyczkę" zdała test pojeździłem autem 2h i po zgaszeniu auto odpalało ja zawsze. Chyba muszę jechać do elektryka i sprawdzić czy nie było gdzieś jakiegoś zwarcia. W każdym razie dzięki za radę![]()
1.8T i nic więcej
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)