|
Spoko postaram się jeszcze poszukać trochę o tym. Na razie czekam na info od Ciebie czy masz 3 wiązki przy włączniku czy tak jak ja tylko dwie
Skoda Superb - 2.0TDI - CFFB -2011r.
Udało mi sie uruchomić c/l home. Nie posiadam czujnika zmierzchu, ale nie o to chodzi. Czy ktos orientuje sie czy da sie przekodować na Vagu żeby zapalały sie przeciwmgielne? bo mi sie zapalają xenony.
I made this
Było AUDI A3 8L-> jest AUDI A3 Sportback ->Bedzie AUDI ..
Podziel się z nami info jak wymodziłeś C/L Home bez czujnika zmierzchu.
Zakładam że najlepszą odpowiedz w tym temacie na Twoje pytanie udzieli Calax.
Zyzio,
Poprostu przeczytałem ten topicI zrobiłem wg instrukcji podanej przez kolegę Hero. Banalnie proste bo nawet ja to zrobiłem
I wszystko dziala świetnie. W moim temacie jest link do filmiku który nakręciłem jak to dziala u mnie.
http://sites.google.com/site/audiret...minghomelights
I made this
link nie działa![]()
Ten dziala:
I made this
Teraz wpadłem na pomysł - do tego jest bardzo łatwo zrobic układ który, uaktywnia to dobrodziejstwo po zmierzchu![]()
2.0 TDI -> 201KM / 416Nm
Tak się zastanawiam czy nie dało by się tego Coming/Leaving Home zainstalować tak że zamiast zapalania się reflektorów ksenonowych zapalały by się halogeny z przodu tak jest w Audi A4 , ja też tak mam fabrycznie od nowości że zapalają się ksenony ale jak by dało rade przełączyć to bym przełączył bo nie cierpiały by tak palniki ksenonów .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)