ceny wachają sie od 100 do 200 zł,możesz zamówić w serwisie sobie albo w jakim kolwiek sklepi z czesciami do audi wtedy bedzie taniej i od razu ci powiem,że nowy przekaznik może mieć inny numer czesci.
ceny wachają sie od 100 do 200 zł,możesz zamówić w serwisie sobie albo w jakim kolwiek sklepi z czesciami do audi wtedy bedzie taniej i od razu ci powiem,że nowy przekaznik może mieć inny numer czesci.
Andain "Beautifull Things"
|
Słuchajcie! Rozkręciłem i skręciłem to coś i samo działa. Ja nie kumam tego auta, jednak mimo wszystko się cieszę. Może gdzieś coś mi nie łączyło... Tak czy siak teraz działa
ja tez tak zrobiłe najpierw, popsikałem tam preparatem i działała przez tydzień,a potem problem wrócił. Stała usterka w A3.
Andain "Beautifull Things"
No dziś też wszystko działa![]()
Mam identyczne objawy jak kolega Szymon, czeka mnie wymiana, pytanie tylko czy dostane taki przekaźnik np. w intercars w jakiejś rozsądnej cenie czy jestem skazany na ASO??Gdzie najlepiej kupić?
Ktoś u góry wspominał że do polifta nie pasują przekaźniki z Golfów czy Octavii to takie kombinowanie można sobie odpuścić.
nie jedź szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać
Modułu kierunkowskazów nie kupisz w zamienniku... Trzeba kupować w ASO, albo używkę...
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
Więcej na temat wymiany tego modułu chłopaki piszą tutaj:
http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?p=679190
U mnie pomogło wyczyszczenie, nic nie wymieniałem![]()
A3 znalezione!
Witam kolegów i koleżankina wstępie napisze ze przefutrowałem mnóstwo postów ale nie znalazlem takiego który by mi pomógł a nie chce zakładac nowego wiec dopisze tutaj.A wiec tak przyjechałem zgasiłem auto potem wsiadam ruszam i lipa nie działają mi kierunkowskazy,wycieraczki ,podgrzewanie tylnej szyby i nawiew sprawdziłem wszystkie bezpieczniki 3 razy czyściłem każdy z kolei,po koleji wyciągałem każdy przekażnik i czyściłem styki i nic.wyciągnełem włącznik awaryjnych rozebrałem go i w środku jest jedna cewka czyli odpowiedzialna chyba za kierunki i awaryjne( a i zapomniałem dodać ze awaryjne działa)byłem wczoraj u jednego magika powiedział ze może to być jakiś kabel poza zapłonowy który mógł "uciec" poradził żebym przełożył przewód z + na bezpiecznik od kierunków i to pomogło ale na wycieraczki (ale tak ze działają nawet bez kluczyków) także opcje mi się skończyły jeśli nikt nie będzie umiał mi pomóc to mam umówionego magika na poniedziałek ,ale wolałbym sam to naprawić wieksza satysfakcja.także na razie jeżdze mało bezpiecznie z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Witam a gdzie jest moduł ten a 3 8p 2010 ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)