3D Piła 7-> film godny obejrzenia, wiadomo, jak każda część ciekawa tylko tym razem w 3D. Zwykła wersja była by znacznie lepsza aaale i tak film fajny
Polecam![]()
3D Piła 7-> film godny obejrzenia, wiadomo, jak każda część ciekawa tylko tym razem w 3D. Zwykła wersja była by znacznie lepsza aaale i tak film fajny
Polecam![]()
|
The Social Network - film mi sie bardzo podobalpolecam, ciekawa historia...
Oszukana - film wciagajacy i na faktach+ Angelinka
polecam
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Salt jest równie dobry jak trylogia Millennium.
Polecam.
leviatanm
Piła VII 3D dobra cześć co prawda czasem bywa niewyraznie ale efekty lecacych kawałków ciałnaprawde moca cześć
i..... beda następne
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
Social Network, The
http://www.filmweb.pl/film/Social+Ne...he-2010-528258
Film dobry ale bez wielkiego szału
Ciekawa historia
pare podanych danych "technicznych"
i tak oto powstał kolejny portal na ktorym koles zrobił biznes chyba 100 lecia![]()
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
Tez bylem na fejsbooku - dla mnie fajny, ale mysle dlatego ze znam sytuacje i troche siebie tam widzialem
Dla osoby ktora nie zna tematu spolecznosci w internecie (pomijam NataszeKlase) bedzie nie do konca fajny i zrozumialy
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
Social tak jak juz pisalem - fajny, fakt - dla osob które nie interesuja sie tym moze byc nudne
Istota - przereklamowany film, przewidywalny i naciagany.
Resident Evil: Afterlife - film moze byc ale troche za bardzo naciagany, ogolne wrazanie na plus
Pirania - chcialem tylko utwierdzic sie w przekonaniu ze to denny film i faktycznie tak jest :] PORAŻKA!
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Skrzydlate Świnie - film calkiem ciekawyMałaszynski ma fajna role
POLECAM...
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)