|
http://android.com.pl/news/platforma...s-dostpna.htmlMusimy przyznać, że informację o możliwości aktualizacji trochę przespaliśmy, ale musieliśmy być pewni. Otóż, aktualizacja Samsunga Galaxy S do Androida w wersji 2.2 jest już dostępna. Jak donoszą nasi użytkownicy na razie tylko klienci związani z "Erą" mogą dokonać aktualizacji. Update wyraźnie polepsza szybkość działania systemu, zachowuje wszystkie dane systemowe i wprowadza wspominane przez Samsunga poprawki (książka telefoniczna, grupowanie kontaktów itd.)
There's only one word you need to know. Low.
aktualizuje Kiesa może dlatego nie znajdywał. dzięki za info dmdashdam znać po aktualizacji
a ile ci bateria trzyma? tylko bez fantazji ułańskich
Jeden cały dzień wi-fi on, ogólnie ciągle w gotowościa Froyo się instaluję
![]()
te SGS-y co mialem byly z anglii
w sobote mialem 8GB z androidem 2.1 a w niedziele 16GB z juz wgranym w sobte wieczorkiem androidem 2.2 , roznice widac
oczywiscie gdyby pieniadze nie mialy znaczenia to wolalbym iphone 4, ale on kosztuje prawie 2x tyle, nawet z dubaju czy anglii te 2100 za 16 trzeba dac
n8 , hmm, ja mam dosc juz symbiana
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
właśnie był u mnie przedstawiciel regionalny Nokii i ogladałem N8. No heheh ekran z Wave, matryca 12pixeli z xenonemzłącze HDMI, wiadomo bt, wifi, telefon nie rozbieralny. Mi się nie podoba, ale nie mozna mu zarzucić nic - multitasking, multitouch, a Angry Birds śmigają ostro, a procek taki sam jak w moim i5700 ~800MHZ, z tym, ze u mnie to kicha graficzna, tutaj rewelacja.
No to tak jak sie spodziewalem co do SGS, moj i5700 tez na poczatku trzymal 1 dzien, teraz mu sie poprawiło i uciągnie 2 dniSGS wezme sobię chyba na przedłużenie umowy, za pół roku już mi się pojawi możliwość, hmmm, chyba, że coś z andkiem wyskoczy nowego - ale nie sądze. Wave fajny, ale chyba wole Froyo niż Bada.
Ostatnio edytowany przez dmdash - 16-11-10 o 12:25
U mnie też był jakiś czas temu przedstawiciel Nokii z N8 i powiem ci, że wedlug mnie jej ekran do np. Samsunga Wave, czy iPhine'a się nie umywa. Zarówno jakością obrazu jak i precyzją dotyku... Nie zwróciłem uwagi na multidotyk, wydawało mi się że go nie ma. Ogólnie to najbardziej przeszkadza mi w tym telefonie symbian. Interfejs taki sam co np. w 5230. Powinni wprowadzić coś nowego...
skoro tak zachwalacie to muszę tego SGS porządnie przetestować![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)