Osobiscie wybralbym Centre, w poprzednim aucie mialem przez dwa lata akumulator Boscha i byl do wyrzucenia po tym czasie.
Osobiscie wybralbym Centre, w poprzednim aucie mialem przez dwa lata akumulator Boscha i byl do wyrzucenia po tym czasie.
|
A wiesz ze takie opinie jak Twoja są o kant stołu potłuc? Może miałeś najtańszego Boscha a teraz porównujesz go do Centry futury? Bez podania szczegółów nie ma nawet co porównywać.
Autofanty.pl - Najtańsze części do Twojego Audi na forum. Masz pytania? Pisz na priv
Zalecana forma kontaktu ze mną:
adam@autofanty.pl
rzadko przeglądam skrzynkę wiadomości na forum
Ja mam Centre Future. Padla po roku.
Z tego co czytalem to akumulatory Centra po przejeciu przez Exide strasznie stracily na jakosci.
Tez kiedys mialem Centre i wszystko bylo ok przez 5 lat ale to wlasnie byl model sprzed przejecia.
Z osobistego doswiadczenia nie polecam.
Przeciez maja gwarancje bodajze na 3 lata wiec w czym problem ?![]()
No ta teraz to ja już nie wiem
A wiecie może czy można aku na "rekojmie" kupić ??
S P O T K A N I A
Ś L Ą S K I E
DRUGA SOBOTA KAŻDEGO MIESIĄCA godz 16:00
決してあきらめない Never give up
Witam,
także przymierzam się do zakupu nowego akumulatora. Moja A3 z silnikiem 1.9TDi ma problemy poniżej -5stC. Jeszcze spróbuje doładować aku, ale mam pytanie związane z odłączaniem akumulatora.
Czy mogę się obawiać wykasowania jakichś ustawień po odłączeniu aku?
Co do jakości akumulatorów to na forum elektroda http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic7980-0.html większość opinie przemawia na korzyść Centry, a ja osobiści wybrałem i zamierzam kupićCentra Futura.
Polecam Centre Futura, ale pamiętaj żeby mieć min. 70AhDiesel potrzebuje większego prądu rozruchowego, gdzies bodajże 680A min potrzebuje.
a co do aku, nic się nie stanie jak odłaczysz go![]()
The End ! She xing diao shou, man tiao guo hai wei jiu !
結束!蛇在鷹人眺三九胃郭海陰影
Bosch i centra futura to to samomogą się jedynie ceną różnić chociaż to wątpliwe
i nie wiem który wybrać
![]()
S P O T K A N I A
Ś L Ą S K I E
決してあきらめない Never give up
kup dwa od razu. Bosh jest tańszy od Futury, skontaktuj się z "FRANC " em, on Ci doradzi i załatwi Ci konkretne aku.. pozdro
The End ! She xing diao shou, man tiao guo hai wei jiu !
結束!蛇在鷹人眺三九胃郭海陰影
Dobra wybrałem centre zobaczmy jak sie bd sprawować3 lata gwarancji wiec spoko
![]()
S P O T K A N I A
Ś L Ą S K I E
決してあきらめない Never give up
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)