Pokazane rezultaty 1 do 10 z 412

Temat: Nowe tylne lampy poliftowe LED / NEON 2009- do Sportback 04-08

Threaded View

czaro10's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2010
    Miasto
    Mazowsze
    Auto
    Audi
    Model
    S3 8V
    Silnik
    inny
    Podziękował
    68 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez zielony999 Pokaż post
    W tych nowych lampach led wsteczne światło świeci tylko w klapie tak jak w zwykłych lampach czy świeci też w tych bocznych , czyli czy świecą światła biegu wstecznego 2 czy 4 ?
    W lampach poliftowych w oryginale przeciwmgielne swięcą jak w przedlifcie czyli tylko w lampach wewnętrznych. Nie ma też stopu w lampach wewnętrznych. Wsteczne świecą te paski w wewnętrznych. W zenętrznych paski przezroczyste to kierunki.

Ps. Dominik_m tak przerobił światła, że stopy ma pełne i dzięki niemu ja też mam. O wiele lepiej to wygląda.

Dodano:
    Cytuj Oryginalnie napisane przez krzyss Pokaż post
    A powiedzcie mi czy tylne lampy z wersji UK czyms sie roznia ? czy mozna bezpiecznie je kupic ?
    Z tego co gdzieś czytałem, wersje brytyjskie mają nie tylko inne lampy z przodu, ale również z tyłu. Jeśli chodzi o tył może to chodzić tylko o homologację, inaczej jest w przypadku świateł przednich, które muszą inaczej świecić. Sprowadzając samochód do Polski z Wysp, trzeba zmienić wszystkie lampy, ale niech to ktoś potwierdzi. Więc odwrotnie w UK mogą nie uznać lamp europejskich.

Cytuj Oryginalnie napisane przez krzyss Pokaż post
    glownie chodzi mi o roznice w nazwie A3 8P a A3 8PA czy to ma znaczenie ?
    8PA to wersja Sportback.
    Ostatnio edytowany przez czaro10 - 31-12-10 o 18:05 Powód: Automatyczne łączenie postów

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania