tak, h1
tak, h1
|
u mnie w FK BLACK RING są 2X H7 żarówki, to normalne? myślałem ze H1 i H7 będą, a w SONARACH miałem 2 x H1. H7 chyba lepsze od H1 ?????
witam
dziś rano dostałem hidy 5000k od kolesia z gniezna polecanego na forum,
wszystko ładnie pięknie wieczorem zabrałem się za montaż i na końcu oglądam jeden żarnik a tu ten pręcik metalowy obok szklanej bańki ma taką rurkową obudowe która jest w 2 miejscach pęknięta i nie wiem czy to normalne czy do reklamacji pomóżcie mi w ocenie!!:
![]()
ja bym z rana wykonal tel bo przypuszczam ze brales od Jarka
pokazal mu zdjecie jak zarnik wyglada i mysle ze nie musisz nic odsylac a przysle ci nowy
jakby chcial by mu odeslac czy inne problemy napisz mi na PW podjade do niego i mysle ze sprawe zalatwie od reki
mimo wszystko jesli drucik w srodku nie jest pekniety zarnik powinien swiecic
tak kolego dziś nie bede dzwoniłjuż zapóźno, ja się nie znam ale ten drugi żarnik nie ma pęknięć! choć świeci mimo tych pęknięć ale nie wiem jak to dalej będzie w użytkowaniu..
dlatego zrob jak pisze a bedziesz mial jeden zarnik na zapasie
w ostatecznosci jak bedzie chcial zwrot zarnika bo nie wiem czy przypadkiem nie bedzie robil reklamacji z dostawca
to wyslesz mu go jak otrzymasz nowy i tyle
Jak Wam migają te hidy to sprawdźcie czy macie dobrze masę podpiętą, ja miałem kiedyś zestaw bixenonów przez krótki czas w escorcie i jak zaczęły migać to poprawiłem masę i było ok![]()
sam mam w jednym żarniku pęknięty ten drucik ale żarnik świeci i nić sie nie dzieje
To jest tylko osłonka z tworzywa. To, że jest pęknięta nie ma raczej znaczenia...
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)