Ostatnio edytowany przez yooz3r - 15-01-11 o 11:31
|
Mig 25 chyba nie masz dostatecznej wiedzy jak na moda,od kiedy to pompa wtryskowa zasysa paliwo.Paliwo dochodzi do PW dzieki pompce mechanicznej lub elektrycznej umieszczonej w zbiorniku.
to ze MiG25 jest modem nie oznacza ze budowe silnika ma w jednym paluszku a w drugim budowe karoserii.Zielona belka nie oznacza ze wiemy wszystko.masz prawo sie nie zgodzic ale nie musisz podwazac decyzji zarzadu.Byc moze kartka da Ci do myslenia
Who I am? I am a the Champion.
Panowie z zieloną belką gracie nie fer,nie możecie znieśc słowa krytyki.
nie o to chodzi ze nie przyjmujemy krytyki tylko ze uwazacie,ze jak ma ktos zielona belke to jest wszechwiedzacy zna a3 na wylot.jest grupa ludzi nie tylko zielonych ktora ma duza wiedze i uzupelnia np moje braki.
po co to stwierdzenie?przeciez jestemy ludzmi i tez sie mylimy.tym co napisales zasugerowales ze MiG25 nie jest osoba kompetentna i nie powinien byc moderatorem.
tyle w temacie,chcesz cos dodac to napisz PW do mnie
Who I am? I am a the Champion.
To się Hipolit zdziwi ,jak zobaczy ,że w swoim ALH nie ma pompki paliwowej w zbiorniku![]()
Właśnie stoję przed wymianą całego zestawu filtrów, zastanawiam się czy Bosch, Mann lub może Knecht, które polecacie ?
jeździłem na każdej z tych marek i w sumie to nie widzę różnicy
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
czater (27-05-11)
Dziękuje, czytałem że fabrycznie montowane są filtry Boscha więc na nie się zdecyduje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)