Strona 28 z 187 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878128 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 271 do 280 z 1870

Temat: Sa tutaj motocyklisci? :)

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Mam dres :)
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

Ale C-ABS to calkowicie inne rozwiazanie niz ABS. Honda to wprowadzila jako pierwsza i jest poki co dostepne tylko w Bladym 2009 i w jakichs najnowszych wynalazkach.
    To jest polaczenie roznych czujnikow przeciazen, itd. Dzieki temu skutecznosc na zmiennych nawierzchniach naprawde jest calkiem inna!

sprytny's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Gliwice
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez malik Pokaż post
    Ale C-ABS to calkowicie inne rozwiazanie niz ABS. Honda to wprowadzila jako pierwsza i jest poki co dostepne tylko w Bladym 2009 i w jakichs najnowszych wynalazkach.
    To jest polaczenie roznych czujnikow przeciazen, itd. Dzieki temu skutecznosc na zmiennych nawierzchniach naprawde jest calkiem inna!
    Hitem jest to, że zastosowali to w motocyklu sportowym I się przyjęło !

Co do ustawien eco itd. W Gixerze masz mapy A, B, C. Ja jak tym jechałem to się nie bawiłem w jakieś okrojone mapy tylko pełna MOC ! Ale ziomek mówi, że jak pada to przełącza na to najspokojniejsza mapę. I że jak się uczył jeździć to na początku też śmigał na mapie C

A jak ktoś nie umie utrzymać motocykla pod dupą a nie jest nim Goldwing albo inna 350 kg kolumbryna tzn, że musi popracować nad techniką. Dobra spadam do pracy

Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

Szczerze mowiac nie mialem okazji mocniej posmigac litrowym przecinakiem i poprostu mi sie marzy, ale chyba nie do jazdy na codzien!

A pochwale sie z wczoraj! Nawinalem 350km z czego 120-130 było na torze w Radomiu! Piekne warunki. W wiekszosc swiecilo slonce, temperatura okolo 12stC a ludzi zero. Byly momenty kiedy sam jezdzilem na torze lub tor stał pusty! A w punkcie kulminacyjnym jezdzilo bodajze 7 osob. I wbrew temu, że to jesien to gumy naprawde slicznie sie kleily Poprawiłem płynnosc brania zakrętów oraz pozycje! A dzisiaj masakryczne zakwasy, ale to tylko przypomina mi o tym jak wczoraj było pieknie!

miomichal's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi Sportback
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    11 razy

Domyślny

Szczerze mowiac nie mialem okazji mocniej posmigac litrowym przecinakiem i poprostu mi sie marzy, ale chyba nie do jazdy na codzien!

A pochwale sie z wczoraj! Nawinalem 350km z czego 120-130 było na torze w Radomiu! Piekne warunki. W wiekszosc swiecilo slonce, temperatura okolo 12stC a ludzi zero. Byly momenty kiedy sam jezdzilem na torze lub tor stał pusty! A w punkcie kulminacyjnym jezdzilo bodajze 7 osob. I wbrew temu, że to jesien to gumy naprawde slicznie sie kleily Poprawiłem płynnosc brania zakrętów oraz pozycje! A dzisiaj masakryczne zakwasy, ale to tylko przypomina mi o tym jak wczoraj było pieknie!
    hehe zawsze rano jest prze.....ne ale i tak zawsze jest warto
    EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing

sprytny's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Gliwice
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

Zazdroszczę Na śląsku nigdzie nie ma blisko fajnego toru :/ Pod Częstochową jest Wyrazów ale on jest dość średni. Oglądałem na necie filmiki z tego toru w Radomiu i dość fajnie wyglądał. Te winkle są dość długie, że zejdziesz na kolanko? No i z jaka prędkością się tam śmiga?

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez sprytny Pokaż post
    Zazdroszczę Na śląsku nigdzie nie ma blisko fajnego toru :/ Pod Częstochową jest Wyrazów ale on jest dość średni. Oglądałem na necie filmiki z tego toru w Radomiu i dość fajnie wyglądał. Te winkle są dość długie, że zejdziesz na kolanko? No i z jaka prędkością się tam śmiga?
    Wiesz, to nadal tor kartingowy. Na prostej wskoczy max 110km/h, ale sa winkle do 30km/h (na nich tez zejdziesz na kolanko ) i sa takie szybsze po 40-60-80km/h! Taka mieszanka!
    Ogolnie nie jest zle

pajak381's Avatar
    Data dołączenia
    Apr 2010
    Miasto
    Włocławek/...
    Auto
    AUDI
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    3 razy

Domyślny

jest ktoś kto był swoim bikem w alpah??

sprytny's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Gliwice
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

jak panowie jakieś przygotowania się zaczęły? Ja się zaopatrzyłem w filtr K&N. I poluję teraz na gumy jakieś. Wybór padł na wieloskładnikowe. Chyba Michelin PilotSport 2CT

miomichal's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi Sportback
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    11 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez sprytny Pokaż post
    jak panowie jakieś przygotowania się zaczęły? Ja się zaopatrzyłem w filtr K&N. I poluję teraz na gumy jakieś. Wybór padł na wieloskładnikowe. Chyba Michelin PilotSport 2CT
    a ja nabylem maszynke i sie pozbylem teraz pozostaje tylko oszczedne moto palace 2,5 na 100km
    EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

Czyli co Michal, bo nie przykumalem? Masz czy nie masz? :>

A ja musze nabyc jeszcze tylko zwykly filtr powietrza i tez bede gotowy do sezonu... W sumie ja sie jakos specjalnie nie przygotowywalem na zime. Jezdzilem do konca listopada, postawilem motocykl z mysla ze jeszcze pojezdze a tam snieg. Motocykl przestal 1,5 miesiaca i znowu go odpalilem
    Z tym ze sezon to ja rozpoczalem w ostatnia niedziele Smigałem 3 dni, nawinalem jakies 150km'ow. Może duzo nie jest, ale w srodku zimy to naprawde super sprawa 2 razy bylem w pracy i jednego dnia poprostu posmigalem wokol komina

A teraz motocykl umyty i czeka na nastepne smiganie. Mam nadzieje ze to bedzie szybciej niz mysle
    Ostatnio edytowany przez malik - 21-01-11 o 11:49

Strona 28 z 187 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878128 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania