dokładnie ja mam 5800 i dotyk padanie używam jej ( tel. do sprzedania) ale popsuło to moją opinię dotykowych Nokii.
dokładnie ja mam 5800 i dotyk padanie używam jej ( tel. do sprzedania) ale popsuło to moją opinię dotykowych Nokii.
|
do jutra muszę wybrać tel. bo mi się umowa kończy a sam nie wiem co brać ?
jakieś propozycje?!
Jaki abonament, jaka sieć, jakie telefony do wyboru, ile możesz dopłacić do tel.?![]()
teraz mam pakiet ten mniejszy ale więcej minut by się przydało więc abonament coś w granicach 70/80zł. w sieci Play
co do ceny to sam nie wiem 300?
wiesz co ja bym brał PS3co do telefonu musisz coś wynegocjować w salonie może się uda
ale ta nokia n8 nie jest zła
![]()
dam jutro znać co wybrałem![]()
n8 ma zupelnie inny wyswietlacz niz 5800xm, w n8 jest amoled robiony przez samsunga, wyswietlacz pojemnosciowy, a nie jak w 5800xm dzialajacy na nacisk. Sam telefon jest poki co obrzydliwie drogi, u mnie w ofercie dla firm w abonamencie 195 netto chyba dopiero za zlotówke, dla osob prywatnych w 199zł za dopłatą. Rozumiem, że w Play jest tanio, ale raczej nie dostaniesz go za małą kasę, nawet na przedłużenie.
Weź sobie Wave S8500![]()
There's only one word you need to know. Low.
Co myslicie o noki C6?![]()
AGU
Poczekajcie jeszcze chwile na Galaxy S 2![]()
bawiłem sie nia wczoraj, jest OK, chyba dośc przystępna cena.
Dotyk działa poprawnie, ale do idealnego troche jej brakuje.
dodatkowa klawiaturka, dotyk za przystępną cene
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)