Iphone= Gejfonhehe i tak dalej GejPad hehe przereklamowane.. Piter zassaj se programik aby fon sam nie łączył się z netem Nodata albo coś.Pozdr .tekst napisany z HTC Desire HD
![]()
|
patryk, wystarczy przeciez w opcjach wyłączyć net i ustawić tylko WiFi i już
u mnie to działa b.dobrze, zero połączeń z netem po sieci, A jak tylko znajdzie Wifi to wszystko ładnie pięknie aktualizuje.
ja gram w Falling Ball i Bubble Burst![]()
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
Android 2.2 i nowszy posiada już opcję szybkiego wyłączenia APNów pod przyciskiem Power (tam gdzie jest m.in przejście w tryb samolotowy itp.)
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
hmm dobra teraz pewnie zostanę zjedzona przez znawców (może i słusznie) ale i ja mam przed sobą wybór telefonu/smartphona. Tylko, że ja nie chce wielkiej cegły
Jednym słowem wygląd ma znaczenie (wielkość oczywiście też ale dla odmiany musi być MAŁY
). Wiem, że połowy funkcji smartphona nie będę używać. Nie potrzebuję super zaawansowanej technologii. I tutaj moje pytanie czy HTC Wildifire do czegoś się nadaje czy to raczej całkiem bez sensu wybór? Jeżeli nie to...to co? Błagam tylko nie Nokia!
Liczę na Waszą pomoc![]()
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
Też wybrałem wildfire, może drażnić trochę gorsza rodzielczość, poza tym całkiem fajny smartphone.
Czytaj szybko bo zaraz Czaro wykasuje!
Inox Pasztet nie f tedeiku ale w śfiniaku i ze śfistakiemTylko grzanych zydli brak....
Wez Samsung Wave.Nie duzy,zgrabny i ma wszystko co potrzeba.Do tego wysmienity display.
a on nie ma jakiegoś dziwnego systemu?
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
jakbys chciala Wave 8500 to "rado" ma dwie nowki z ery do sprzedania. skontaktuj sie z nim
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
przenoszę się do Playa więc Wave 8500 mogę mieć za 350 zł...taryfa longplay 99.
samsung ma system BADA, ale jest przyjemny w korzystaniu, nie tak skomplikowany jak np. android (o ile mozna mowic ze android jest skomplikowany). Bada przypomina zwykle menu, telefon jest szybki, ale... telefon na wolnym rynku kosztuje kolo 700-900 (allegro, sam sprzedalem jeden za 950zł jak się pojawiły w sprzedaży), to dopłacać w tak wysokim abonamencie za ten telefon tyle - 350zł? bez sensu (co nie znaczy, że telefon jest słaby).
Najlepiej napisz co masz do wyboru![]()
There's only one word you need to know. Low.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)