Chyba mnie przekonaliście. A Galaxy jest o ponad 8mm szerszy i 4mm dłuższy, a jak dla mnie to wave jest strasznie wielki, ale mam nadzieje że da rade. A gdyby nie przeszkadzał♦y mi gabaryty to Wave 2 bym kupil
to też przekonuje do pioniera
Chyba mnie przekonaliście. A Galaxy jest o ponad 8mm szerszy i 4mm dłuższy, a jak dla mnie to wave jest strasznie wielki, ale mam nadzieje że da rade. A gdyby nie przeszkadzał♦y mi gabaryty to Wave 2 bym kupil
to też przekonuje do pioniera
Ostatnio edytowany przez Granat20 - 28-01-11 o 08:59
|
Ja bym wziął Galaxy`iego 2 ale jeśli miałby QWERTY no ale niestety nie ma ;/
Więc znów brat będzie miał lepszego fona niż ja![]()
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
S8500 ma super amoled wiec to samo co eSka
There's only one word you need to know. Low.
Wildfire ma gorszą rozdzielczosć wyświetlacza, ja to widze przy przeglądaniu stron internetowych, musze po prostu bardziej przybliżać. Wiola, jeśli nie miałas nigdy smarfona to wildfire będzie dla Ciebie ok. Oczywiście za tą cenę. Jak sie pobawisz i Ci sie nie spodoba to sprzedasz. Na allegro te telefony kosztują ok. 700zł, w playu pewnie weźmiesz go za złotówke, max. 99zł.
Ja mam ten telefon od dwóch dni, jak chcesz go zobaczyć i się pobawić to w czwartek moge byc na spocie, albo wcześniej na jelonkach. Pobawisz się, podotykaszi zobaczysz czy Ci sie podoba.
Czytaj szybko bo zaraz Czaro wykasuje!
Inox Pasztet nie f tedeiku ale w śfiniaku i ze śfistakiemTylko grzanych zydli brak....
a ja zmienilem nokie e72 na n8, mam go pare dni wiec ciezko cos powiedziec, narazie przyzwyczajam sie do dotykowego ekranu bo troche jest denerwujace pisanie smsowz fajnych bajerkow to nadajnik fm, aparat 12Mpx oraz zlacze HDMI. bateria trzyma 2-3 dni, troche duzy jest jak dla mnie ale tez pewnie mozna sie przyzwyczaic.
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Jak dla mnie galaxy s wymiata, ale galaxy s 2 to bedzie tornado![]()
"316i" E30 Tektronic
http://www.a3-club.net/forum/showthr...32#post1147332
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)