Wiola, użyj APNdroid'a , on nie blokuje MMS.
Wiola, użyj APNdroid'a , on nie blokuje MMS.
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
|
ten teoretycznie też miał nie blokować![]()
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
Przecież w wildfire można w ustawieniach wyłączyć neta przez sieć komórkową i nie bedzie się łączył
Czytaj szybko bo zaraz Czaro wykasuje!
Inox Pasztet nie f tedeiku ale w śfiniaku i ze śfistakiemTylko grzanych zydli brak....
no ale podobno niektóre aplikacje i tak moga się łączyć. Jak wyłączyłeś tego neta?
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
Ale jak moga sie łączyć skoro nie masz włączonej sieci?? Aplikacja sama musiałaby uruchomić neta przez sieć.
Ustawienia/sieci zwykłe i bezprzewodowe i odnacz ptaszkaSieci komórkowe.
Dla pewności możesz jeszcze odznaczyć opcje: Ustawienia/konta i synchronizacja/Dane w tle.
Inox Pasztet nie f tedeiku ale w śfiniaku i ze śfistakiemTylko grzanych zydli brak....
No i właśnie podobno niektóre aplikacje uruchamiająTo już wczesniej sobie tak poustawiałam. Dzięki
![]()
kiql, mylisz sie. Niektore aplikacje przy instalacji wyswietlaja ze beda laczyc sie z netem. Same nawiazuja polaczenie. Chyba ze APN, jest calkowicie usuniety z ustawien telefonu...
No to ja mam jakieś dziwne aplikacje bo nawet jak jakąs uruchomię ręcznie to wyswietla mi komunikat żebym właczył siec komórkową lub wifi bo nie może sie zaktualizować.
ja mam tak samo
na SGS mam apndroida i nie ma bata, nic nie wlaczy netu, tylko mms-y przepuszcza
po to mam ikonke off w rogu, jak go wlacze, albo wifi to wtedy jestem w sieci
po to to jest
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)