czyli będzie trzeba naprawić. W serwisie nie autoryzowanym myślę że za pół tej ceny to zrobią.
czyli będzie trzeba naprawić. W serwisie nie autoryzowanym myślę że za pół tej ceny to zrobią.
|
tylko wtedy telefon traci gwarancję tak?
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
zgadza się.
w nieautoryzowanym też może być ciężko o dużo niższą cenę. Jak mówie sam wyświetlacz to ok 400-450zł.
różnie bywa, ja za wyświetlacz dość spory bo w Nokii 5230, autoryzowany salon/serwis - wymiana wyświetlacza + sam wyświetlacz (telefon upadł płasko na kafelki, też powstał pajączek) = 220zł
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
Panowie mam taki problem z Nokia E51. Uzywam jej sporadycznie - praktycznie 2-3 razy dziennie odbieram tylko telefon po 2-3minuty.
A bateria trzyma mi 1-2 dni. Kupilem nowa baterie - oryginalna i nadal to samo.
Moze cos rozladowuje telefon?
Wylaczylem i wlaczylem telefon i nadal to samo. W prawym gornym rogu (nad ikonami) widac jakby kwadracik skladajacy sie z 4 mniejszych kwadracikow... moze jest wlaczona jakas aplikacja ktora rozladowuje tak szybko baterie?
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
Dowiem sie ile w ori serwisie ile i dam znac, moze wieczorem odpisze![]()
There's only one word you need to know. Low.
Dzięki. Mimo bólu związanego z wysokością naprawy na pewno będziemy to chcieli zrobić w autoryzowanym serwisie Samsunga... telefon ma 2 miesiące i utrata gwarancji na pewno by nie była korzystna.
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
Czytaj szybko bo zaraz Czaro wykasuje!
Inox Pasztet nie f tedeiku ale w śfiniaku i ze śfistakiemTylko grzanych zydli brak....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)