Strona 32 z 187 PierwszyPierwszy ... 2230313233344282132 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 311 do 320 z 1870

Temat: Sa tutaj motocyklisci? :)

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Mam dres :)
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez matttm Pokaż post
    Gadacie bzdury i tym bandicie ja jezdzielm inie narzekałem bardzo fajna pozycja siedzaca dynamiczny z kazdego biegu idzie nie zastanawia sie ale to jest moje zdanie
    A miales porownanie czy poprostu tylko jezdziles? Jak uwazasz ze gadam bzdury to moze uzasadnij to... Kiedys ludzie jezdzili wsk'ami i uwazali ze jest super.
    Mi sie zdaje, ze poprostu jezdziles banditem, nie miales porownania i uwazasz ze jest to super, hiper swietny motocykl.

matttm's Avatar
    Data dołączenia
    Dec 2007
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki
    Auto
    Ford Focus RS
    Model
    Inny
    Silnik
    inny

Domyślny

To bandit Ci wystarczy 650 uwierz mi Bandit byl moim 1 motocyklem kupilem go od znajomego ktory kupil fazera i za 2 dni chcial odkupic ode mnie suzuki bo fazer jest tragedią napewno szybszy bo siedzi tam silnik od R6 ale nie prowadzi sie tak jak B . Takz enei rozumiem po co mu inny motocykl mocniejszy itd

netes's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2008
    Miasto
    -
    Auto
    Audi
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    23 razy

Domyślny

Ja nie chcę nic wybitnie mocnego, wystarczy mi w zupełności na początek to co potrafi Bandit 600 (jeśli chodzi o osiągi). Pewnie szybko się przyzwyczaję, ale na dzień dobry nie chcę szaleć... To ma być pierwszy motocykl

larius's Avatar
    Data dołączenia
    Apr 2007
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    The Revenant
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0T CCZA
    Podziękował
    20 razy

Domyślny

bo fazer jest tragedią napewno szybszy bo siedzi tam silnik od R6 ale nie prowadzi sie tak jak B
    Bardzo oryginalna opinia, ale masz do niej prawo. Ja się z nią nie zgodzę

Jest jeszcze ciekawa pozycja: Triumph Tiger Fajne połączenie turystyki i miasta. Dobry dla wysokich panów
    Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

To bandit Ci wystarczy 650 uwierz mi Bandit byl moim 1 motocyklem kupilem go od znajomego ktory kupil fazera i za 2 dni chcial odkupic ode mnie suzuki bo fazer jest tragedią napewno szybszy bo siedzi tam silnik od R6 ale nie prowadzi sie tak jak B .
    Hehe, na pewno juz chciał po 2 dniach odkupować od Ciebie Bandita
    Sluchaj kolego, Ty sie wypowiadasz (w dosyc chaotyczny sposob) na podstawie tego gdzie cos uslyszales lub ktos Ci cos powiedzial... Ja sie wypowiadam na podstawie swoich doswiadczen. Moze nie przejezdzilem duzo na motocyklu, ale wystarczajaca intensywnie zeby wiedziec o co w tym chodzi. Mam do tego porownanie, bo mam mozliwosc jazdy na kazdej z tych maszyn (a w ciagu miesiaca-dwóch bede mial jeszcze pod reka Sv'ke!) i mowie to na podstawie tego co zauwazylem. Ja staram sie przynajmniej to wszystko jakos uargumentowac, a Ty wpadasz ni z gruchy ni z pietruchy i rzucasz mi tu tekstem ze bzdury opowiadam?
    Zastanow sie co chcesz napisac, przelej to po Polsku na ekran, uzasadnij i wtedy mysle ze ktos Cie wyslucha. Skoncz trollowac.

matttm's Avatar
    Data dołączenia
    Dec 2007
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki
    Auto
    Ford Focus RS
    Model
    Inny
    Silnik
    inny

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez malik Pokaż post
    Hehe, na pewno juz chciał po 2 dniach odkupować od Ciebie Bandita
    Sluchaj kolego, Ty sie wypowiadasz (w dosyc chaotyczny sposob) na podstawie tego gdzie cos uslyszales lub ktos Ci cos powiedzial... Ja sie wypowiadam na podstawie swoich doswiadczen. Moze nie przejezdzilem duzo na motocyklu, ale wystarczajaca intensywnie zeby wiedziec o co w tym chodzi. Mam do tego porownanie, bo mam mozliwosc jazdy na kazdej z tych maszyn (a w ciagu miesiaca-dwóch bede mial jeszcze pod reka Sv'ke!) i mowie to na podstawie tego co zauwazylem. Ja staram sie przynajmniej to wszystko jakos uargumentowac, a Ty wpadasz ni z gruchy ni z pietruchy i rzucasz mi tu tekstem ze bzdury opowiadam?
    Zastanow sie co chcesz napisac, przelej to po Polsku na ekran, uzasadnij i wtedy mysle ze ktos Cie wyslucha. Skoncz trollowac.
    trolowac to moze i ty trolujesz a nie ja ja mowie jakie jest moje zdanie na temat bandita i skonczylem dyskutowac bo napewno i masz gdzie nie gdzie race na pewno masz wieksze doswiadczenie niz ja ale nei wmawiaj ze bandit jest zlym na poczatek motorem

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

Na polskim rynku, wlasnie sie utarlo ze na pierwszy motocykl to najlepszy jest bandzior, co jest blednym mysleniem. Ktos kto zaczyna jezdzic potrzebuje lekkiego motocykla, nad ktorym o wiele latwiej zapanowac niz nad ciezka i mało zwrotna locha (a taka wlasnie jest bandit). Oczywiscie wiele ludzi kupuje bandita na pierwszy motocykl i jezdza z zadowoleniem. Ale to wynika tylko z tego, ze nie mieli porownania. W tej cenie mozna szukac czegos co jest lzejsze, poreczniejsze, wygodniejsze i tak samo trwałe! To pytam sie... Czemu nie? Bandit swoja kariere zrobil kiedys dzieki niezawodnosci i w sumie wejsciu na rynek jako pierwszy. Od tamtego czasu prawie wcale sie nie zmienil a technika poszla na przod. A ten model jedzie dalej poprostu na opinii. To tak jak wspolczesne Audi Mocno przereklamowane.

Zeby nie bylo. Bandit nie jest moze zlym motocyklem na poczatek, ale jest duzo, sporo lepszych, ktore szybciej pozwola oswoic sie z technika jazdy na dwoch kołkach

Konczac ta jałowa dyskusje chciałem wspomniec o Gymkhanie

http://honda.pl/pl/motocykle/moja-ho...ram=1300350884

Zapisuje sie ktos? Ja czekam na otwarcie zapisow i wiecej szczegolow i w ciagu najblizszych tygodni ruszam z treningami Sa jeszcze jacys chetni? :>

Po raz pierwszy w PL! Tanim kosztem mozna wziac udzial w naprawde niezlej imprezce. Do tego dochodza Fun&Safety i wychodzi ze w tym roku troche imprez bedzie Nie mowie juz o Grandys duo i wypady na slovakia ring, itd Bedzie sie dzialo!
    Ostatnio edytowany przez malik - 18-03-11 o 09:35

miomichal's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi Sportback
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    11 razy

Domyślny

netes-mialem na mysli kolege AdamM

co do bandita na pewno nie jest złym motocyklem jest bardzo fajny ale niestety jest to stara konstrukcja i powiem jeszcze raz jest to olejak i malik ma tu sporo racji.Jesli chodzi o prowadzenie to kto co lubi ile wazy wszystko ma znaczenie.

Triumph-jesli jestes maniakiem lubisz miec cos wyjatkowego i przede wszystkim lubisz ten dzwiek to tak ale koszty utrzymania serwisowania zabijają

Moze ktos chce kupić R1'ke z 2007r. czarna stan igla ??????
    EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing

larius's Avatar
    Data dołączenia
    Apr 2007
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    The Revenant
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0T CCZA
    Podziękował
    20 razy

Domyślny

Malik ja sie na to pisze!!!
    Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.

Data dołączenia
    Aug 2009
    Miasto
    SK
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ATD
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

WItam, czy ktoś z posiadaczy Suzuki pomoże i podpowie które piny na kostce serwisowej mam zmostkować żeby zobaczyć błędy FI ?

Strona 32 z 187 PierwszyPierwszy ... 2230313233344282132 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania