ale wydaje mi się że pod kątem późniejszej sprzedaży zostały porównywane modele 1.6 z 1.8 T
ale wydaje mi się że pod kątem późniejszej sprzedaży zostały porównywane modele 1.6 z 1.8 T
|
1. A3 z 1.8T nie ma aż tak dużo jak 1.6..
2. Na forum zauważyłem, że co chwilę ktoś szuka 1.8T..
3. Na allegro długo stoją złomy albo auta o zawyżonej cenie, tak mi się przynajmniej wydaje
4. No TDI to wiadomo, że najbardziej lubiany silnik, ale temat był o 1.6 - 1.8T
Potrzebujesz reklamy? Daj znać!
https://www.facebook.com/AgencjaDecoPark/
fakt, mój błąd
Inna sprawa jest taka ze tutaj na forum wiekszosc chce 1.8 T bo zalezy mu na osiagach itp. A przecietny nabywca A3, nie zrzeszony w zadnym klubie, czesto maz ktory szuka autka dla zony ma gdzies osiagi i woli kupic 1.6 i to najlepiej z gazem. Wyglada tak samo a roznicy w osiagach zona i tak nie zauwazy to po co ma przeplacac![]()
niezrzeszeni kupuja 1.6 bo nie siedza w temacie i mysla ze 1.8T to bedzie nie wiadomo jak drogie w utrzymaniu itp.
a zona napewno zauwarzy jesli bedzie chodzilo o bezpieczenstwo np przy wyprzedaniu TIR-a
S3 1.8T 210KM QUATTRO nie spala mi wiecej jak 13 w mieście
kolegi żony a3 1.6 pali 11-12 więc to samo![]()
to zależy, w mieście to 7-8l/100km, co uważam za dobry wynik![]()
Ostatnio edytowany przez szyna49 - 20-04-11 o 06:28
To niech kolega żonie naprawi to 1.6 bo to spalanie jest z kosmosu..
Mi także wydaje się to dziwne. Albo 90% trasy stoi non stop w korkach, albo wciska gaz do oporu mając 20km/h na 4 biegu...
U mnie, jazda po Wrocławiu w rejonach średnio / słabo zakorkowanych wychodzi jakieś 8-9 litrów bardziej w stronę 9l, ale jazda zupełnie normalna bez mocnego zwracania uwagi na spalanie...
100 BHP / 1.6 L Klub
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)