no ostatnio o 7 rano zdjalem telefon z ladowarki, 2,5 godziny sluchalem muzyki w aucie, jakies 20 minut nawigacji google maps, max 15 minut rozmów i umarł o 17 :/ musze wozic w aucie drugi telefon :/ ale jest najciekawszy mimo wszystko![]()
no ostatnio o 7 rano zdjalem telefon z ladowarki, 2,5 godziny sluchalem muzyki w aucie, jakies 20 minut nawigacji google maps, max 15 minut rozmów i umarł o 17 :/ musze wozic w aucie drugi telefon :/ ale jest najciekawszy mimo wszystko![]()
There's only one word you need to know. Low.
|
w samochodzie słuchasz muzyki?nie masz radia ?
a w aucie polecam wozić ładowarkę
przydaje się czasami
a powiedz mi co ci przeszkadza jak podłączasz telefon na noc do ładowania?![]()
"316i" E30 Tektronic
http://www.a3-club.net/forum/showthr...32#post1147332
Ja mam awaryjnie starą 6310iSGS do navi,fotek,muzyki do autka z aux-a. No i net w pracy
Mężczyźni są jak dzieci, tylko ich zabawki są coraz droższe
Pierwszeństwo ma ten kto ma autocasco
chyba sie skusze, ale musze to przemyslec jeszcze, nie ukrywam fascynacji galaxy s![]()
ja też sie zastanawialem nad kilkoma tel w tym temacie o tym pisalem , teraz jestem szczęśliwym posiadaczem galaxy s i jestem bardzo zadowolony z niegowydaje mi się ze to byl dobry wybór nie ukrywam że baterie je b.szybko ale coś za coŚ
########################
ASZ
^^^MarchuciK^^^
Zdecydowanie Galaxy S, nie ma zadnych watpliwosci![]()
a co lepsze - Galaxy S czy iPhone 4? i dlaczego Galaxy?
pod koniec kwietnia będę przedłużać umowę i w zasadzie jestem zdecydowana na iPhone'a, ale może to nie jest najlepszy wybór i w podobnej cenie mogę dostać coś innego. nie znam jeszcze oferty dla mnie ale podejrzewam, że będę musiała za iPhone'a dopłacić ok. 500 zł
Best ET: 14.764@1/4mile
ja bym sobie wziął iphonetelefon nijaki ale fajny gadżet
![]()
albo inaczej... nie upieram się przy porównaniu iPhone'a z Galaxy, po prostu czy jest coś lepszego?nie ukrywam, że iPhone to dla mnie fajny gadżet a Galaxy i te inne już mi się tak nie podobają (takie moje babskie widzimisię)
Best ET: 14.764@1/4mile
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)