Mnie interesuje zakup Meguiars'owej Adjustable Body Duster With Long Handle; przy niej 10% zniżki robi już różnicę
prosiłbym o sprowadzeniemogę odebrać nawet na Bemowie
![]()
Mnie interesuje zakup Meguiars'owej Adjustable Body Duster With Long Handle; przy niej 10% zniżki robi już różnicę
prosiłbym o sprowadzeniemogę odebrać nawet na Bemowie
![]()
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
|
M4ciek specjalnie dla Ciebie jest już sprowadzona
Na Bemowie będziemy wiec chętnie dostarczymy![]()
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa/mleczko-polerskie-na-okragle-rysy-meguiar-s-swirlx.html czy to naprawde usuwa koliste rysy itd ? glinke znam i lakier faktycznie po tym jest gladk i fajny![]()
.......
To mleczko jest bardzo delikatne i usuwa właśnie takie małe koliste rysy- drobną pajęczynkę (nie robiąc dodatkowych). Jeżeli po pierwszej aplikacji nie zejdą te drobne zarysowania trzeba będzie zabieg powtórzyć. Można też nałożyć VICTORIA i będzie Pan zaaaadowolony![]()
Tutaj jeszcze taka mała ściąga o produktach Meguiars'a (a dokładnie o produktach do ręcznego polerowania).
Wiolka
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
A ja mam pytanie, jak ma się ta glinka do usuwania zanieczyszczeń produkcji MX Nowicki do tej od Meguiar'sa? Oczywiście pomijając to, że z glinką Meguiar's jest tez komplet kosmetyków pomocnych w czyszczeniu![]()
Właściwie to firmą i kolorem, no i oczywiście cenąGlinka nie jest nadzwyczajnym produktem. Nie wnikałem nigdy w skład chemiczny, ale w praktyce działa tak samo. Jedna i druga są delikatne, także świetnie nadają się do nowych powłok lakierniczych lub do lakierów mało zniszonych, z którymi należy "obchodzić się jak z dzieckiem"
![]()
Do bardzo zniszczonych lakierów również się nadaje. Chociaż są też agresywne glinki do takich przypadków. Jednak ja używam zawsze tych delikatnych ponieważ lepiej się nimi pracuje, a jeżeli robi się kompleksowe odświeżanie auta to i tak lakier przechodzi tyle etapów czyszczenia, że moim zdaniem nie ma sensu męczyć się agresywną glinką![]()
a jeszcze podpytam - czy jakieś gąbki czy szczotkę żeby to usunąć?? macie coś pod ten środek?
Doti w tej chwili potrzebujesz tylko kawałek czystej szmatki i płyn,który Ci dostarczę![]()
Niedługo powinniśmy mieć w ofercie specjalne szczotki do felg i do "codziennej" pielęgnacji rzeczywiście mogą się przydać (żeby nie doprowadzić kolejny raz felg do takiego stanu). Będę informować o rozszerzeniu asortymentu.
Krzyss a jak tam Twoje auta? Błyszczą?![]()
A co do dachu w cabrio ? bo w ofercie macie jakis srodek, ale prawde mowiac troche sie go boje... bo napisane ze jest tez do tapicerki i dywanikow...
Juz raz walczylem z bialym nalotem po zaimpregnowaniu dachu i wolal bym cos dobrego z czym nie bedzie problemow, zabezpieczy dach, oraz spowoduje ze odzyska on oryginalna czern,..
PS. wszystkie auta juz lsnia, ale ta glinka to ja nie umiem glinkowac, dla mnie to jakies nie pojete
A naloty ze smoly najlepiej mi usuwa to: http://www.ceneo.pl/1974619 i jak by ktos chcial to tez potrafi usunac zaschnieta zywice z drzew, no i najwazniejsze, jest obojetne dla lakieru![]()
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
Mam na masce odprysk (0,5 x 0,5cm), chcę kupić lakier zaprawkowy. Za tydzień jadę na polerowanie auta:/ i teraz pytanie - pomalować to przed czy po polerce? Nie wiem czy polerka nie powiększy mi tego odprysku![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)