|
Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?
sprytny, swieta prawda. Ja juz nabilem 29tys i wlasnie sie zabieram za zawory, gazniki, swiece. Reszte akurat juz mam wymieniona. Moze zrobie jeszcze lagi. Lork, na pewno nie robisz tego co rok, bo byloby to bezcelowe![]()
BTW, w weekend pekło u mnie 1tys km![]()
Piekna sprawa taki wypad nad morze. Za Czestochowe podziekowalem
W tym roku juz jakies 4tys km zrobilem
![]()
![]()
moj serwis moi drodzy mi to robi wiec ja nie wiem co i jakja poprostu mam jezdzic i tyle
a km jest 21 dokaldnie
![]()
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
Dobra Larius, nie kozaczNiektorzy niestety maja problemy jeszcze z taka rzezba
![]()
A u mnie po Krynicy wszedl jeszcze problem z łancuchem. Znowu wisi. Powinienem go wymienic, ale naciagne go chyba po raz ostatni i jak finansowo bedzie ciut lepiej to wtedy łyknę nowy zestaw.
Ja mam do zrobienia jeszcze hamulce przód i świeczki :/ Ale czekam na kasę bo jeszcze opony chce kupić. Póki co Audi idzie na bok. A chciałem sprężyny kupować i wydech zrobić![]()
Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?
Sprytny, u mnie w sezonie letnim OOOO cały czas jest na boku. Czasami sie zdarza ze przez miesiac tej fury nie ruszeMotocykl troche kosztuje, ale jakbym uzywal tyle samochodu, to koszta bylyby porownywalne, ale za to frajda sporo mniejsza ;|
Ja też latam troche, obecnie mam Honde FMX650. Miałem lecieć do Częstochowy ale mam lekką kontuzje i nie wybierałem sie w dalsze trasy to ze znajomymi pojechalismy sie przejechać, niestety dla jednego z nas to była ostatnia przejazdzkaNa zakręcie w prawo scieło mu tył i poszedł prosto pod jadącego z na przeciwka busa, na moich oczach...
po 4h zmarł na stole operacyjnym
![]()
Szczerze to nie mogłem dojechać do domu, a teraz prędko na motor nie wsiąde po takim widoku...
Uważajcie koledzy !
Lary kiedy lecimy odwiedzic kogosmoze by do Strazaka sie karnac albo do szczecina badz nad morze!!!! oooo wlasnie nad morze na rybke i do domu
Malik piszesz sie czy znow sie wymigasz
hehe sprytny tez moze dolaczysz i cala reszta co czyta i ma jakiegos komarka w garazu?
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)