a ja sie pochwale ze od srody ide na kurs![]()
a ja sie pochwale ze od srody ide na kurs![]()
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
|
witam motocyklistów![]()
mam pytanie co sądzicie o tych motocyklach kolega chce sobie taki sprawić ma ktoś doświadczenie z tym motocyklem ?? YAMAHA FZR 600 R 4jh
^^ Strasznie staro wygląda :] Ja doświadczenia nie mam, ale wiem na tyle - że stary motocykl = sporo nieprzewidzianych wydatków... Czasem lepiej trochę dozbierać i potem mieć przyjemność z niezawodnej maszyny...
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
Ja dzis odbieram moto po przegladzie i jazdaaaaaa
W sobote motobazar w Lodzi - ktos bedzie?
Ladnie pierdzi?
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
Pierrrdzi zacnieNie powiem! To sa uroki SV'ki wlasnie
![]()
![]()
A ja wczoraj wykosilem glebe. Ostatnio smigalem troche na torze. Wczoraj tez bylem i wpadl kumpel na swojej CBR 954. Ogolnie robilem go jak chcialem. I juz przed 18, na koniec imprezy chcialem mu pacnac dubla. No i pacnalem, ale 2 zakrety dalej szlifa wykosilemJak lecialem, to tylko katem oka patrzylem co by we mnie nie wjechal. Zatrzymal sie kilka cm'ow ode mnie
![]()
Jako ciekawostke powiem, ze szlifa zaliczylem na tym samym zakrecie co rok temu w Radomiu, do tego jechalem z tym samym kumplem co rok temuChyba przynosi mi pecha
![]()
Jesli chodzi o moto to bez strat! Owiewka poszla sie pasc i delikatnie za****k sie przetarl, ale juz mial blizny z tamtego roku. A kierunki byly do wymiany takze, to Włodek potwierdzi. Ogolnie jest ok![]()
No i kolejna sprawa, nowe wnioski mam. Jeszcze jezdze ciut za chaotycznie. Nie jest nerowowo tak jak zaczynalem zabawe z 2oo, ale jest sporo rzeczy do poprawienia. Druga sprawa, to dobra skora ze sliderami jest potrzebna. Dre po asfalcie kolanem w moich tekstyliach a to oznaka ze za mocno moto juz zlozylem. Po to jest wlasnie slider :/ No i kapcie... Mam kartofle a nie jakies kozackie gumy. Na tor sie nadaja, tylko pod warunkiem ze nie wyciska sie z nich ostatnich potów :/
BTW, zapraszam w sobote i niedziele do M1Gymkhana bedzie i biore w niej udzial.
http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/gymkhana.html
Ostatnio edytowany przez malik - 10-05-11 o 12:09
Ehh bracie weź się ogarnij... Nie masz gum dobrych to po co głupkujeszPamiętaj bez dobrych gumek nie ma zabawy
Ulica to nie jest miejsce do takich zabaw! Przycisnąć można, ale ja tam nigdy zakrętów nie biorę jakoś mocniej, bo nigdy nie wiesz czy jakaś dziura/kamień będzie i gleba murowana....
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
witam wszystkich motocyklistów.
kocham to i może uda sie pod koniec roku sv-kę łyknąć
jak na razie 4 jednoślady już w stajni![]()
Larius, Larius ale ja na torze mialem glebe! Na ulicach podejrzewam ze jezdze wolniej niz Ty! Zreszta, namawialem Cie zebys ze mna lecial![]()
A co do gum, to fakt... Dobra byc musi, bo inaczej zabawy nie ma
Widze ze grupa motocyklistow na a3-club.net rosnie w sileDobrze ze mamy i admina i moderatora wsrod nas
![]()
ja juz tylko moto smigam all time...nic lepszego na te korki i wspanialych kierowcow... .
BTW ale mam juz na oku cos ciekawego wiec moja maszyna zapewne niedlugo zmieni wlasciciela...
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)