Piraci z Karaibów - Na Nieznanych Lądach - jakby ktos zastanawial sie cyz wrto pojsc do kina - wartofilm udany, humor przedni
POLECAM!
Piraci z Karaibów - Na Nieznanych Lądach - jakby ktos zastanawial sie cyz wrto pojsc do kina - wartofilm udany, humor przedni
POLECAM!
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
|
Wczoraj oglądałem Piratów, film jak zwykle super(warto isc do kina) ale wg mnie niestety zaczyna mu już czegoś brakować i kolejna część będzie już tylko gorsza...
Piraci z Karaibów - Na Nieznanych Lądach
i ja wrociłem z piratów w Tarnowie kino marzenie 3D i powiem wam że o ile film jest dobry ale spodziewałem sie czegoś wiecej choc nudny nie jest
to z minusów 3D praktycznie nie istnieje szkoda sobie **** zawracać
i nie wiem czy to wina kina okularów czy obrazu ale podczas ogladania czułem sie jakbym oglądał na kompie kinówke obraz jakis zamglony na całej liniio ile rozumiem mroczne pomieszczenia statku groty i inne
ale szczere południe (podczas skoku w "przepaść" jacka moment kiedy czarno brody chciał zabić swoją "córke") czy przeprawa przez puszcze to juz lipa
Strasznie sie zniesmaczyłem tym obrazem
poza tym znow napisy ;/
teraz juz po fakcie chyba bym czakał na dvd rip czy blue ray-a i wolał na swoim telewizorku ogladnąc gdyż może zbytnio przesiakłem juz programami HD nationale i inne nat geo aminale gdzie przyroda i obraz brzytwa tak samo czy filmy tu naprawde mgła ;/Film polecam ale ciekaw jestem I Maxa 3D
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
W IMaxie tez te 3D nie powaliloJakbym mogl wybierac to wybralbym 2D
Piekielna Zemsta - niestety potwierdziło sieszczegolnie koncowka to taka "kupa", a zapowiadal sie ciekawie ...
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
Cale to 3D to jest takie ze rownie dobrze mogloby go nie byc, zauwazylem ze fajne 3d to widac tylko na tych logach producentow jak sie dowolny film w 3d w imaxie zaczyna. A w filmach sie nie dopatrzylem jako takiego 3d.
Jestem Bogiem - calkiem dobry film, chociaz czuje jakis niedosyt![]()
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
bo pewnie ogladales na kompie i z tym kiepskim tlumaczeniem z netu, to tlumaczenie to same domysly "tlumacza" , a nie teksty z filmu
film jest naprawde niezly
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)