nie wiem czy odpowiedni dział... ale jakiego polecilibyście tablet'a??
i dlaczego własnie tenskłamałbym gdybym powiedział, że cena nie robi różnicy..więc do 2tys...
nie wiem czy odpowiedni dział... ale jakiego polecilibyście tablet'a??
i dlaczego własnie tenskłamałbym gdybym powiedział, że cena nie robi różnicy..więc do 2tys...
|
Co byście polecili HTC touch pro 2(wiem troszke stary bo ma 2lata)nokie c6 czy nokie n97 mini?Zalezy mi na qwerty i nawigacji.Ew.co byście jeszcze polecili do 800-900zl z qwerty?
Jak robi BRUM BRUM to benzyniak,jak robi KLE KLE to ropniak,jak robi BRUM i KLE to gaz...
-Tato czy ten samochód jest popsuty??
-Nie synku to Diesel...
htc desire z ale ile to kosztuje to nie wiem![]()
1200-1400zł.Wiem desire Z jest bardzo fajny ale za taką kase bym miał ori xenon do autaMiał ktoś styczność z tymi telefonami i podpowie?
Jak robi BRUM BRUM to benzyniak,jak robi KLE KLE to ropniak,jak robi BRUM i KLE to gaz...
-Nie synku to Diesel...
wzialbym c6, mialem n97, porazka, az serwis dal mi ekspertyze na inny model...
Roki a chcesz nówkę czy używka wchodzi w grę?
Używka może być.
-Nie synku to Diesel...
Czy ktoś wie coś o Lg Swift 3D P920, mam możliwość w dobrych pieniądzach go mieć tylko nigdy LG nie miałem i nie wiem jak z jakością.
1.8T...To nie jeździ...TO LATA
Troche poczytalem, pomacalem na zywo i juz wiem ze chce HTC Sensation. Moze ktos ma takiego na sprzedaz, albo ma mozliwosc zalatwic w dobrej cenie ?Interesuje mnie tylko nowy.
Coraz czesciej potrzebuje sprawdzic maila itp. w telefonie.
Musze kupic jakiegos smartfona - co polecacie?
Tak do max 800/1000zl
Interesuje mnie tylko android ze wzgledu na jedna z aplikacji
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)