oczywicie galaxy s1
oczywicie galaxy s1
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
|
galaxy s1 chyba najlepszy wybor.
BTW. niby od dzis dziala nawigacja google w Polsce. Sprawdze i dam znac czy tak jest
edit:
w moim sgsie w opcji nawigacja uruchomila się ta aplikacja, głosowo podałem gdzie mam pojechać i nawigujeelegancko
ale no wiadomo, pożera dane
![]()
Ostatnio edytowany przez dmdash - 20-07-11 o 12:31
Potwierdzam! przetestowalem i dziala swietnieJuz nie bawie sie w kombinowanie z sygic'em, navigo, itd
Co ciekawsze, nie przypominam sobie bym update'owal aplikacje nawigacja. Pewnie mam ustawiona opcje automatycznej aktualizacji tej aplikacji.
nie masz, nie wymagalo to aktualizacji tylko zdjeli blokadę, bo wczesniej byl komunikat, ze ta opcja jest niedostepna dla twojej lokalizacji![]()
Aaa, no wlasnie rozkminialem temat czemu mi to teraz dziala a wczesniej byla lipa![]()
jakbym mia? bra? tableta to kupi? bym tego.
http://allegro.pl/asus-eee-pad-trans...714381822.html
bez klawiatury kupisz od 1700z?
ale bez stacji dokuj?cej to nie to samo - chwile si? bawi?em tym w sklepie i jestem pod wra?eniem![]()
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
też się zastanawiam by zastąpić laptopa w dużej mierze tabletem z adapterem na klawiaturę qwerty, tylko android wchodzi w gre - myślałem nad jakimiś galaxy tabem, ale z chęcia poznam opinie, w końcu to powiększony telefon![]()
no wlasnie, moja zona chce laptopa, ale jak to zobaczylem to zaczalem sie zastanawiac czy nie byloby to lepsze... Musze przemyslec jakie bedzie przeznaczenie takiego lapka.
altima, prosze Cie... Skreslasz sprzet ze wzgledu na obudowe o wartosci 100zl? :> Fail![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)