raz były poliftowe szkła w cenie chyba 350 PLN = szkła w cenie lamp![]()
raz były poliftowe szkła w cenie chyba 350 PLN = szkła w cenie lamp![]()
|
Witam takze sie chce zabrac do malowania lamp na czarno .
Jako ze pierwszy raz w zyciu zdemontowałem z pomocą brata lampy przednie mam pytanko
czy wtyczke do której ida wszytskie kabelki sie jakos wyciaga? Bo nie pisze o tym tu nic jak mam wsadzic lampe do piekarnika jak jest okablowanie?
Plastikowego klosza nie radzę pakować do piekarnika, zmatowieje. Kostka z wiązką kabli wypina się normalnie, od środka są po bokach zaczepy. Od środka lekko odginasz i lekko ciągniesz, wychodzi na zewnątrz.
OBRÓBKA STALI, WYPALANIE LASEROWE, GIĘCIE, PIASKOWANIE, NA PODSTAWIE RYSUNKU LUB WZORU. KONTAKT TYLKO POPRZEZ TEL
506 627 599
bez problemu wiązka sie wypina od środka lampy odginasz zatrzaski i wychodzi
co do pieczenia lamp to z ostrożnością trzeba to robić nie przesadź z temp. i będzie dobrze
nie ty pierwszy to robisz
jak do tej pory nikt nie narzekał.
My life be like Ooh Ahh...
... wracam do gry![]()
BKD+GTB2260VK = 245ps/510Nm
by EvolutionMotorSport
mój golf mk1 http://www.a3-club.net/forum/showthr...57#post1331057
Ok udało mi sie to zrobic dzieki za rady
Moje nastepne pytanie..mam juz rozebrana lampe na czesci pierwsze powiedzcie mi jak obkleic ta czesc gdzie jest odbłysnik i wchodzi soczewka tak aby nie wparował tam spray ktorego bede uzywac bo nie chce uszkodzic tej czesci tak ze po odklejeniu tasmy sreberko mi poschodzi dajcie jakas rade
![]()
ja jak obklejałem to użyłem do tego papierowej taśmy malarskiej
musisz uważać aby klej znajdujący się na taśmie nie był za silny
ja wygrzebałem w garażu stara rolkę taśmy i jeszcze dodatkowo rozwijałem i zwijałem ją tak aby powierzchnia klejąca nie była aż tak silna
prawda jest taka że po przyklejeniu taśmy i następnym pomalowaniu możesz odrywając taśmę oderwać również i odbłyśnik
jak pomalujesz już lampy to nie czekaj aż lakier wyschnie tylko od razu z czuciem i uważając zrywaj taśmę
obklejanie lampy jest dosyć mozolne i długo się z tym schodzi ale wiadomo czym więcej uwagi poświęcisz tym efekt będzie większy
mi wyszło tak :
![]()
![]()
ja mam pytanie bo mam farbe czarny mat ale jest normalnie nie do wysokich temeratur czy moge taka zastosowac do moich lampek?i czy jak kiedys wloze xenon hid to nic sie nie stanie?
![]()
...czarny to nie kolor, czarny to siła...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)