po ostatnich oględzinach nad fonami<zbliża się koniec umowy>...powiem tak 100 razy na tak na sgs II aniżeli htc sensation
ludzie zachwalają się nad obudową htc ale jakoś mnie nie przypadła do gustu, już lepsza jest w szajsungu
to aQrat moje zdanie![]()
po ostatnich oględzinach nad fonami<zbliża się koniec umowy>...powiem tak 100 razy na tak na sgs II aniżeli htc sensation
ludzie zachwalają się nad obudową htc ale jakoś mnie nie przypadła do gustu, już lepsza jest w szajsungu
to aQrat moje zdanie![]()
|
Miał ktoś doczynienia z telefonem ASUS M10?Jak się sprawuje bo opini na necie mało,a jak są to tylko pozytywne komentarze.
Jak robi BRUM BRUM to benzyniak,jak robi KLE KLE to ropniak,jak robi BRUM i KLE to gaz...
-Tato czy ten samochód jest popsuty??
-Nie synku to Diesel...
hmm a miał ktoś przypadłość, że aplikacje w fonie przy uruchomieniu same się zamykają??samsung galaxy S
nie wiem co zrobić![]()
a nei naciskasz tego klawisza z boku? niechcacy?
Ojca oszukasz. .matkę oszukasz. .ale Kaliego nie oszukasz
nieee
w cokolwiek nie wejdę, ładuję się..za chwilkę czarny ekran i 3 wibracje telefonu i napis przepraszamy, ale musimy zamknąć aplikacje i spróbuj później...
aa i w kiesa tez nie mogę wejść..nie rozpoznaje fona...
może to wina aktualizacji aplikacji a starszego froyo??nie wiem już sam![]()
Planuje zmienic telefon i zastanawiam sie nad tel. z androidem widze ze wiekszosc chwali samsunga GS a co powiecie o HTC Desire s lub Desire Z (za ktorym troche przemawia klawiatura qwerty) warte uwagi?![]()
znajmi mają te telefony, kolega ma desire Z chwali sobie tą klawiaturkę, bawilem się też desire S i jest spoko, natomiast brat ma desire hd i to jest maszynka fajna![]()
There's only one word you need to know. Low.
takie rzeczy to sie dzieja na jakims badziewiastym ROM-ie, tym bardziej ze kies go tez nie wykrywa
kolega cos wgrywal ?
zdarza sie oczywiscie ze czasem ktoras aplikacja tak sie zachowuje, ale jak jest uwalona, albo nie pod dany telefon (bardziej na slabych modelach mocne aplikacje nie dzialaja)
lub masz jakiego wirusa
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)