na ilu śrubach jest przykręcona lampa prawa ? i jaki klucz do tego trzeba mieć Torx ?
na ilu śrubach jest przykręcona lampa prawa ? i jaki klucz do tego trzeba mieć Torx ?
The End ! She xing diao shou, man tiao guo hai wei jiu !
結束!蛇在鷹人眺三九胃郭海陰影
|
torx to T30
problem z regulacja swiatel rozwiazalem, troche sie nakrecilem ale ustawilem jakos i raczej dobrze bo nikt mi uwagi na drodze nie zwracal
mam jeszcze jedno pytanie ktore zadalem wczesniej:
czy moge tam wsadzic zarowki przeciw mgielne jesli nie mam w aucie takiej opcji na przod (bo w lampach jest miejsce tam na taka) i podlaczyc tak aby jak wlacze tylne to i przednie tez by sie wlaczaly?
a ja mam pytanie, czy w panelu bezpieczników obok kokpitu macie kazdy bezpieczniek od 1 w górę ? bo w niektorych miałem luki, np w 22 gdzie światła mijania z tyłu prawe świeciło a po czasie już nic. i dużo innych, nie wiem czy kupić i wsadzić tam odpowiednie według rysunku spis bezpieczników. Bo przez brak 22 bezpiecznika padł mi predkosciomierz, wsadziłem tam 5bezpiecznik i zadziało światło i predkosciomierz.
a i przy wkładaniu lamp z powrotem urwałem zaczępę, na ktorej sie trzymała cała lampa bo dwie były już urwane, i pytanie czym teraz to przymocować, podłozylem podkładki pod lampą i jakos się trzymają, ale nie jestem tego pewien czy to odpowiednie, szukam pomysłu co innego by tutaj zastosować.
( jednak kostka nie była mi potrzebna, zrobiłem tak jak było po przednio, z plastiku podgrzewanego z granulatu zrobiłem mini kostke podtrzymującą wszystkie te kabelki za ktorą nie ma szans aby wypadła.)
Ostatnio edytowany przez DavideChuckLee - 01-08-11 o 16:42
The End ! She xing diao shou, man tiao guo hai wei jiu !
結束!蛇在鷹人眺三九胃郭海陰影
a co sądzicie o tych lampeczkach ?
BOSCH Xenon Silver do 50 %
Witam,
Dwa szybkie pytania:
1. Ile trzeba dac za polifty TYC bo ceny wachają sie na allegro od 250 - 400 za komplet. Srednio są tak od 320 - 350. I sie zastanawiam czy brać taniej czy raczej w sredniej i mieć pewność, że nie dostane zadnych DEPO?
2. Ma już ktoś te zamienniki TYC dłuzej niż np 3 lata? I czy sie z nimi coś dzieje po dluzszym czasie?
Pozdrawiam
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)