Geneza Planety Małp - jestem nawet pozytywnie zaskoczony filmem, chociaz myslalem ze bedzie bardziej brutalnya innych częsci filmow nie widzialem :] polecam obejrzec
![]()
Geneza Planety Małp - jestem nawet pozytywnie zaskoczony filmem, chociaz myslalem ze bedzie bardziej brutalnya innych częsci filmow nie widzialem :] polecam obejrzec
![]()
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
|
jakis czas temu wszyscy podniecali sie filmem z youtuba, o malpie z kałaszem, a to produkt Foxa, promujacy ten film
Hanna jak dla mnie bardzo dobra, nie ma jeszcze 720p, bo wydanie oryginalu w USA
jest przesuniete na koniec wrzesnia, jeszcze pare dni..
jest na sieci RC 720p, ale to przerobka z ruskiego R5, z podniesiona rozdzielczoscia
cos jak nasz cyfra i jej HD
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
najpierw komedie
Zła kobieta
2011 Bad Teacher 6,0
http://www.filmweb.pl/film/Z%C5%82a+kobieta-2011-520943
widze że ocena leci na łep z kazdym dniem
i po części sie nie dziwie camrenom i porzucający muze justin (niech lepiej wróci do tego spiewania) nie dali rady film słaby pare razy można powiedzieć że uśmiech pojawił sie na twarzy ale słabo zgadzam sie z oceną
druga komedia
Bez smyczy
2011 Hall Pass 6,3
http://www.filmweb.pl/film/Bez+smyczy-2011-556038
Komedia dla małżeństw polecam ogladać we dwoje
ocena troszke lepsza najlepszy jednak koniec jak juz sie zaczynają napisy koncowe i jeszcze pozniej jest scena
Horrory
Naznaczony
2010 Insidious 6,2
dałbym 7,0 horrorek dobry trzyma dobrze w napięciu POLECAM
Inkarnacja
2010 Shelter 6,7
tez horror w miare dobry gorszy od poprzedniego ale tez dobry
łaczny je podobne zakończenie
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
Szefowie Wrogowie - wczoraj byłem na tym i bardzo polecamdużo śmiechu i wlasnie o to chodzi
![]()
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Conan Barbarzyńca - Jakby ktoś sie wybierał na ten film to nie polecam, nudny, przewidywalny, bez fabuły i jakichs specjalnych efektów...
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
pare dni temu ukazala sie na Blu-ray cala saga Star Wars
coz moge powiedziec... jakosc miazdzy cyce, "nowa nadzieja" z 1977r wyglada lepiej niz wydane tez wlasnie "Piraci z karaibow4" z 2011r
mozna sie przyczepic o polski dubbing (ale take sa wymogi rynku) , Darth Vader po polsku, ehh
oryginalna sciezka audio, jest dobrze, ale nie bardzo dobrze, niektore kraje dostaly DTS HD (mozna sobie kupic wydanie z Anglii ) , polacy i niemcy dostali DTS 6.1
naprawde polecam to wydanie, oczywiscie nie w mkv (chociaz tez nie jest zle) , bo to tak jak mp3 do plyty.
na pewno sa lepiej odswiezone niz niedawno wydana o wiele mlodsza trylogia wladcy pierscieni.
polecam
Ja tam Star Warsów zadnej czesci nie ogladalem
Kocha Lubi Szanuje - na prawde dobra komediaprzyjemnie sie ogladalo
Postrach Nocy 3D - taki tam jak dla mnie komedio-horrorusmialem sie ze znajomymi
Colombiana - cos jak Salt, ale troche gorsze, jakos nie zachwycil mnie ten film...
Noc Rekinów 3D - troszeczke lepsze od Piranii 3D, nie spodziewajcie sie dobrego filmu
Rango - fajna bajeczkaszkoda tylko ze ogladalem z dubbingiem i bez Deppa
Wczoraj zaczałem ogladac serial Suits - zapowiada sie ciekawie :]
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Może nie nowość ale ostatnio "Sala samobójców"- w tym filmie jest "to coś" co mnie wciągnęło maksymalnie! Nie sądziłam, że tego typu film może mi się spodobać...a jednak! Ocena 10/10.
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
film mial sie nazywac "matylda" i mial byc kontynuacja Leona, ale natalie portman nie zgodzila sie zagac.. Besson musial poprzerabiac scenariusz i wyszlo to co wyszlo.
jesli podobala sie sala samobojcow to polecam obejrzec koniecznie :
http://www.filmweb.pl/film/Wasted+on...ng-2010-568215
jesli sala dostala od was 10/10 , to tu wam skali braknie
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)