Pokazane rezultaty 1 do 10 z 190

Temat: 1,9TDI ASZ - modyfikowany – 241KM/463Nm

Threaded View

Dolnośląskie KiTo's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2008
    Miasto
    Wrocław
    Auto
    Audi A6 3.0TDI Quattro
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    60 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez Gulu Pokaż post
    Zaczynasz przesadzać,nikogo na tym forum nie obraziłem i nie mam zamiaru a Jacek nie jest i nigdy nie będzie dla nas konkurencja, jak pisałem wcześniej,ona ma swój rynek my swój,ona ma inną filozofie pisania softów my inną.Jeśli jesteś zadowolony z Ic to ok,zawsze mówię że najważniejsze żeby się coś własnemu sobie podobało.

Ja zrobiłem conajmniej kilka IC do A3 na zderzkach z S3,nie powiem ze pierwsze z przed 4-5 lat napewno nie wyglądały idealnie,ale dziś jest to zrobione profesjonalnie co można zobaczyć np tu: http://www.ecuproject.pl/audi-a3-8l-...z-intercoolera
    Daniel piszesz ,że ja coś powiedziałem a tego nigdy nie powiedziałem rozumiesz różnice ? Bardziej łopatologicznie nie potrafię .

A co do projektów to znam taki sprzed 2,5 roku i kratki na paskach.Pomijam fakt że Twój kompleksowy projekt się rozlatuje.

Dodam jeszcze ,że bardzo nie fair się zachowałeś wobec spadniętej rury.
    Mówisz zaraz Ci założe potem znikasz a potem nie da się założyć,bez zdejmowania zderzaka i radź sobie sam.
    Dla Ciebie jako profesjonalisty to jest chwila , wystarczyło trochę chęci i nikt nie mówił,że za darmo.A nie gadać ,że wszystko jest do wymiany. Wiem,że byłeś zły bo wynik nie był taki jaki myślałeś ale wybacz to nie moja wina.
    Jeżeli chodzi o moje odczucia to zostałem generalnie przez Ciebie OLANY ! I to po raz kolejny...
    I gdyby nie Mirek byłbym w czarnej dup...
    Ostatnio edytowany przez KiTo - 30-09-11 o 08:46
    Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
    Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Zasady postowania